Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εκστρατεία στην Πάτρα

Οι φίλαθλοι του Πανηλειακού ετοιμάζουν οργανωμένη εκδρομή στην Πάτρα.

Οι τελευταίες επιτυχίες του Πανηλειακού, που μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, έχουν απογειώσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, που ετοιμάζουν εκστρατεία, για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή. Ήδη άρχισαν να ναυλώνουν πούλμαν στον Πύργο για την μετακίνηση του κόσμου, ενώ κινητοποίηση υπάρχει και στην Αθήνα, από τους οργανωμένους φιλάθλους του Πανηλειακού.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, υπάρχει το «ΟΚ» και της Παναχαικής, και της Α.Δ. Αχαΐας, για τη μετάβαση φίλων του Πανηλειακού, που θα έχουν ξεχωριστή Θύρα, τη 12 (καθώς και την 11 διαθέσιμη), στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Θα υπάρχουν και ξεχωριστά, ανοιχτά, εκδοτήρια έξω από αυτές.
Τιμή εισιτηρίου γηπέδου: 8 ευρώ. Η τιμή του λεωφορείου, μετά και όλες τις επαφές που έγιναν με τα τουριστικά γραφεία, είναι 4 ευρώ το άτομο.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, Κολοκοτρώνη 1 - 4ος όροφος, και στο τηλέφωνο 26210 34649 από τις 10:00 - 14:00 καθημερινά, έως και Παρασκευή.

Ο Παντελής εστιάζει την προσοχή του στο παιχνίδι αυτό, όπου υπολογίζει στην επάνοδο του Λιόση, που εξέτισε την ποινή, όχι όμως στον Γαλανόπουλο, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι αυτό.

Last modified onΤετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep