Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ομιλία Πανηλειακού σε σχολείο

Σε σχολείο της Ηλείας βρέθηκε αντιπροσωπεία του Πανηλειακού.

Στο σχολείο βρέθηκαν ο προπονητής Νίκος Παντέλης, ο βοηθός του Αντώνης Δρακόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Βαγγέλης Αγγελής και ο Τάσος Κυριακός. Άπαντες μίλησαν για τη σημασία που έχει ο αθλητισμός και η διατροφή στη ζωή μας, αφού το project των μαθητών του σχολείου είχε θέμα πάνω στη «Διατροφή και τον Αθλητισμό».

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ  μέσω των εκπροσώπων της του ποδοσφαιρικού τμήματος , τον προπονητή κύριο ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΗ , το βοηθό του κύριο ΑΝΤΩΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ, τον τεχνικό διευθυντή – υπεύθυνο ποδοσφαιρικών θεμάτων κο ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΗ βρέθηκαν σε σχολείο στο ΒΟΥΝΑΡΓΟ Ηλείας προσκεκλημένοι να μιλήσουν σε ένα πάνελ με ακροατήριο τους μαθητές του σχολείου.

Το 2Ο Λύκειο στο Βούναργο ανέλαβε ένα Project με αντικείμενο πάνω στην «Διατροφή και τον Αθλητισμό» υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού.

Μαζί με το προπονητικό team του Πανηλειακού βρέθηκε ο παίχτης της ομάδος ΤΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ και ο Ηλείος διαιτητής Super League ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ  και ο παίχτης του μπάσκετ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ που κατάγεται και αυτός από την Ηλεία και είναι και παίχτης της Εθνικής ομάδος. Επίσης ο σχολικός  περιφερειακός σύμβουλος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου  ΣΚΟΥΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Υπεύθυνη του αθλητικού αυτού project  ήταν  η κα ΣΤΕΛΛΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ η οποία είναι  και καθηγήτρια Αγγλικών.

Ο κος ΠΑΝΤΕΛΉΣ τους είπε πόσο πολύ σημαντικό είναι να αθλούνται αλλά και να προσέχουν το σώμα τους οι άνθρωποι και ότι πρέπει να ξεκινούν από την παιδική ηλικία και να γίνεται τρόπος ζωής. Τα μαθήματα και η παρακολούθηση τους είναι απαραίτητα αλλά το ίδιο απαραίτητο είναι η διατροφή και ο αθλητισμός. Έδωσε συμβουλές στους μαθητές και δέχτηκε όλο το πάνελ πολλές ερωτήσεις που απαντήθηκαν από τα μέλη του Πανηλειακού. Ο Τάσος Κυριάκος έδωσε και αυτός τις συμβουλές του και μοιράστηκε τις ποδοσφαιρικές του εμπειρίες με τους μαθητές.

Κατενθουσιασμένοι δήλωσαν οι μαθητές από αυτή τη συνάντηση και από τις γνώσεις που πήραν από τους ανθρώπους του Πανηλειακού.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι μαθητές του 2ου Λυκείου παρακολούθησαν πάνω στο ίδιο Project « Διατροφή και Ψυχολογία»

Στη συνάντηση από την πλευρά του Πανηλειακού μοιράστηκαν γνώσεις και εμπειρίες, ενώ βρέθηκε και ο κος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ σύμβουλος ποδοσφαιρικών θεμάτων και τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ.

Ευχόμαστε να γίνονται τέτοιες ενημερωτικές συναντήσεις στα σχολεία της Ηλείας και ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα θετικός σε τέτοια καλέσματα. Συγχαρητήρια στους καθηγητές του σχολείου που επιμελήθηκαν το project».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2014 13:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep