Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Πιερικός ανέβηκε επίπεδο»

Ο Γιώργος Καμπερίδης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο τεχνικός του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης μετά την ήττα (1-0) από τη Νίκη Βόλου δήλωσε:

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς και παρά τις απουσίες που είχαμε, θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κρατήσουμε το καλό αγωνιστικό επίπεδο που έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Το καταφέραμε αυτό, η Νίκη Βόλου είχε πιο πολλές φάσεις και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από τη δική μου ομάδα.

Αποδείξαμε και σήμερα ότι ο Πιερικός έχει όντως ανέβει επίπεδο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την παρουσία τους. Για τη Νίκη Βόλου συγχαρητήρια για την πορεία της, είναι μια ομάδα με αξιόπιστο πρόεδρο-κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, ένα ποιοτικότατο ρόστερ και οπαδικό κίνημα που λίγες ομάδες έχουν στην Ελλάδα. Εύχομαι ολόψυχα να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα».

Ο Δημήτρης Πατσιογεώργος είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα, ξέραμε ότι στο πρώτο εικοσάλεπτο θα αντιμετωπίσουμε πίεση. Κρατήσαμε μέχρι το 70ό λεπτό. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο για τη Νίκη Βόλου, εμείς κάναμε μεγάλη πρόοδο και θέλουμε να κλείσουμε ωραία τη χρονιά».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep