Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν τιμά τον Πιερικό»

Ο Ηλίας Μανίκας αναφέρθηκε στην παραμονή του Πιερικού.

Ο έμπειρος επιθετικός του Πιερικού, Ηλίας Μανίκας μίλησε στον Arena Fm για τη σωτηρία του Πιερικού και ήταν ειλικρινής σε ό,τι αφορά στην παρουσία των «ασπρόμαυρων» τα τελευταία χρόνια, λέγοντας ότι δεν τιμά τον Πιερικό να κλειδώνει την παραμονή δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Αναλυτικά ο Μανίκας δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε με άλλους στόχους, αλλά στην πορεία προέκυψαν κάποια άτυχα αποτελέσματα και φτάσαμε δυο αγωνιστικές πριν το τέλος να λέμε ότι κλειδώσαμε την παραμονή. Είναι κάτι που δεν τιμά τον Πιερικό, αλλά δυστυχώς έτσι ήρθαν τα πράγματα. O κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει την ομάδα στη Β' Εθνική, θέλει το κάτι διαφορετικό για να γυρίσει στο γήπεδο. Θέλει σωστό σχεδιασμό, σωστό πλάνο και σε βάθος χρόνου η ομάδα να επανέλθει εκεί που πρέπει να παίζει».

Για τη νίκη κόντρα στην Δόξα Δράμας:

«Αγχωθήκαμε αρκετά πριν από το παιχνίδι, γιατί ξέραμε ότι μόνο με νίκη εξασφαλίζαμε και μαθηματικά την παραμονή. Προηγηθήκαμε νωρίς αλλά η Δόξα θεωρώ ότι ήταν καλύτερη στα σημεία. Έχασα κι εγώ το πέναλτι και προστέθηκε ένα βάρος παραπάνω. Τελικά στο τέλος καταφέραμε και πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και εξασφαλίσαμε και την σωτηρία. Από εκεί και πέρα όλοι θέλουμε να τελειώσουμε την χρονιά με αξιοπρέπεια».

Για το προσωπικό του ρεκόρ με το γρηγορότερο χατ-τρικ στην Ελλάδα:

«Σημειώθηκε με τον Αστέρα Μαγούλας πριν τρία χρόνια και έβαλα γκολ στο 4’ στο 5’ και στο 9’. Μέσα στο παιχνίδι δεν κατάλαβα ότι έβαλα τόσο γρήγορα τρία γκολ. Ήταν μάλιστα ένα παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον καθώς ήταν για τη δεύτερη αγωνιστική. Μπήκαν πραγματικά πολύ γρήγορα τα γκολ. Το παιχνίδι για την ιστορία τελείωσε 3-1».

Για τα πλέι οφ:

«Οι ομάδες που έχουν βαριά φανέλα και ιστορία θα πρωταγωνιστήσουν. Αυτό πιστεύω ότι θα μετρήσει στα πλέι οφ. Περιμένω να γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος».

Last modified onΤρίτη, 18 Μάρτιος 2014 22:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep