Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψάχνει λύσεις ο Παπαδόπουλος

Στην αποστολή του Ηρακλή συμπεριελήφθησαν οι Σκόρτσα, Σιατραβάνης.

Με την πίεση για ένα θετικό αποτέλεσμα να είναι μεγάλη ο Ηρακλής θα υποδεχτεί την Κυριακή (04/05, 18:00 OTE Sport 5) τη Νίκη Βόλου. Ο Γηραιός βρίσκεται στην τελευταία θέση και αν δεν κατακτήσει το τρίποντο στην αυλαία του πρώτου γύρου θα δει τις ελπίδες για κατάληψη έστω της τρίτης θέσης να εξανεμίζονται.

Φυσικά, για μία ακόμα αγωνιστική τα προβλήματα είναι πολλά. Ο Πουρτουλίδης είναι τιμωρημένος, ο Κοντέων τραυματίας και τιμωρημένος, ο Μπαμπά ανέτοιμος, ο Τάι τραυματίας και ο Κηπουρός ασθενής. Έτσι, ελλείψει άλλων λύσεων στη μεσαία γραμμή μπήκε στην 20άδα ο Σκόρτσα, ο οποίος νιώθει καλύτερα, αλλά και ο Τσιλιανίδης που αποθεραπεύτηκε.

Εννοείται πως στις απουσίες δεν αναφέρεται ο Γραμματικός, καθώς το δελτίο του δεν εκδόθηκε και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η αποστολή: Χουάντερσον, Κολίτσης, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρούπης, Κουρδάκης, Κραγιόπουλος, Ιντζόγλου, Λίμα, Σαράφογλου, Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Χιονίδης, Ζάχορα, Σκόρτσα, Σιατραβάνης, Παληγεώργος, Αποστολίδης.

Last modified onΣάββατο, 03 Μάιος 2014 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep