Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Προσφυγή ο Αναστασόπουλος

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος κατέθεσε προσφυγή κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας. Νομικά θα κινηθεί η διοίκηση.

Με τον Δημήτρη Αναστασόπουλο τα έχουν στην Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Flnews κατέθεσε προσφυγή εναντίον της ομάδας. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είχε προ ημερών συνάντηση με τη διοίκηση, προκειμένου να λύσουν το συμβόλαιο. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, ο Αναστασόπουλος δεν δέχθηκε την πρόταση που του έγινε από την ΠΑΕ και αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της προσφυγής, διεκδικώντας όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, που έχει ισχύ έως τον Δεκέμβριο του 2014!

Οι Θεσσαλοί τα έχουν με τη συμπεριφορά του, διότι ο παίκτης, όπως τονίζουν, ενώ ήξερε ότι θα πάει φαντάρος δεν είχε ενημερώσει τη διοίκηση. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας στις 22 Ιανουαρίου 2014 και ενώ η κλήση του κοινοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, δεν ενημέρωσε τη διοίκηση, όπως υποστηρίζει η θεσσαλική ομάδα, κάτι που το έπραξε τέλος του μήνα και έφυγε στις 10 Μαρτίου. Παράλληλα, όπως τονίζουν στην Αναγέννηση Καρδίτσας του είχαν ζητήσει να πάρει αναβολή από το στρατό για ένα μήνα, ώστε να βοηθήσει την ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και δεν το έπραξε. Αγωνίσθηκε σε μόλις επτά ματς της Football League, τη στιγμή που η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε την οικονομική υπέρβαση για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα και να τη βοηθήσει στη μάχη που έδινε για τη συμμετοχή της στα play off.

Συγκεκριμένα, όπως υπογραμμίζουν οι διοικούντες, ο Αναστασόπουλος τους έχει στοιχίσει 5.656 ευρώ τις 44 ημέρες που ήταν στην Καρδίτσα πριν φύγει για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία: 1.750 ευρώ σε μετρητά, 250 ευρώ για να τον πάει άνθρωπος από τη Θεσσαλονίκη στην Καρδίτσα, 576 ευρώ σε διατροφή κατά τη διαμονή του στη θεσσαλική πόλη και 3.080 ευρώ για 12μηνο μισθωτήριο για το σπίτι που του νοίκιασε η διοίκηση.

Ακόμη, στην προσφυγή του αναφέρεται ότι ήταν στις υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι τις 14 Μαΐου, κάτι που όπως ισχυρίζονται στην Αναγέννηση Καρδίτσας δεν ισχύει. Για όλους τους παραπάνω λόγους, στην Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια και θα κινηθούν νομικά εναντίον του Αναστασόπουλου καταθέτωντας μήνυση για εξαπάτηση. Ο Βασίλης Μπούρμπος σχολίασε στο Flnews: «Στα δύο χρόνια που είμαστε διοίκηση δεν έχουμε καμία προσφυγή εναντίον μας. Πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε νομικά, γιατί όλα τα στοιχεία είναι υπέρ μας».

 

Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας στις 23 Ιανουαρίου και ενώ όπως δηλώνουν στην ομάδα του η κλήση του κοινοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, δεν ενημέρωσε τη διοίκηση, κάτι που το έπραξε τέλος του μήνα και έφυγε στις 10 Μαρτίου.
Last modified onΤετάρτη, 21 Μάιος 2014 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep