Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ενημέρωση για το... αδιέξοδο

Κάλεσμα της ΑΕ Λάρισας για την επόμενη μέρα των «βυσσινί».

Τους φορείς της πόλης κάλεσε το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας σε συγκέντρωση που θα γίνει την Παρασκευή (04/07, 12:00) στην αίθουσα τυο Επιμελητηρίου. Σκοπός είναι να υπάρξει ενημέρωση για την επόμενη μέρα σε ό,τι αφορά στα ζητήματα που έχουν προκύψει από τη μη εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964.

Όπως ανέφερε η Ερασιτεχνική:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας, προσκαλεί την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44), όλους τους φορείς της πόλης της Λάρισας, προκειμένου να ενημερωθούν για την επόμενη μέρα της ΑΕΛ σε ότι αφορά τα θέματα που προκύπτουν από τη μη εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, το αδιέξοδο που υπάρχει και τις κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να λάβουμε.

Θα είναι τιμή μας να παρευρίσκονται σε αυτή οι Βουλευτές του νομού Λάρισας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμαρχος της πόλης (της παρούσας αλλά και της επερχόμενης δημοτικής αρχής), οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές καθώς και πρώην Πρόεδροι και Μέλη των Διοικήσεων της ΑΕΛ (Σωματείου και ΠΑΕ).

Το Σωματείο προσκαλεί επίσης τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, προκειμένου να γίνει γνωστός σε όλους ο κίνδυνος που διατρέχει η ΑΕΛ στην παρούσα χρονική συγκυρία».

Η ανακοίνωση Πηλαδάκη

Σχετικά με την εκποίηση των Δένδρων η πλευρά Πηλαδάκη εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε:

 «Προς ενημέρωση

Μετά την απόφαση του κ. Πηλαδάκη για άμεση εκποίηση του ακινήτου των Δένδρων ξεκίνησε από χθες 2/7/2014 η σχετική διαδικασία. Το ακίνητο θα μεταβιβαστεί στην ΓΗΠΕΔΟ A.E. αποδεχόμενη την διαλυτική αίρεση που υφίσταται και βασική πρόθεση είναι να γίνει Δωρεά με συγκεκριμένη χρήση κατά την οποία δεν θα αποκλειστεί μελλοντική χρήση η ακόμα και παραχώρηση προς την ομάδα εάν και εφόσον. Με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης θα κατατεθεί μέσω των εκκαθαριστών ο τελικός ισολογισμός εκκαθάρισης στο αρμόδιο υπουργείο που είναι και η τελική πράξη και υποχρέωση από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛ 1964. Θα υπάρχει ενημέρωση έως την ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

Για την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΛ 1964».

Έρχονται νέες ανακοινώσεις

Την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης Πλεξίδας σκοπεύει να δώσει συνέχεια στην ενίσχυση, με τους Μελισσά, Τζούνιορ, Αποστολίδη, Φαρινόλα να έχουν δώσει τα χέρια με τη θεσσαλική ομάδα. Στα των ανανεώσεων, το «athleticlarissa.gr» αναφέρει ότι ο αρχηγός, Κώστας Νεμπεγλέρας αν και στα 39 του χρόνια, θα παραμείνει στην ΑΕΛ και την επόμενη σεζόν!

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιούλιος 2014 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep