Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Νέοι στόχοι στα Ψαχνά!

Ποιες είναι οι περιπτώσεις που εξετάζονται στον Ηρακλή Ψαχνών.

Για την Πέμπτη (17/07) έχει προγραμματιστεί το ραντεβού του μεγαλομετόχου του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργου Στούπα με τον Γιώργο Κούτση. Οι δύο άνδρες αναμένεται να δώσουν τα χέρια, έτσι ώστε ο 41 ετών προπονητής να πιάσει δουλειά. Οι μεταγραφικοί στόχοι είναι πολλοί και σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr έχουν προστεθεί νέα ονόματα στη σχετική λίστα.

Συγκεκριμένα, για την αμυντική γραμμή στο προσκήνιο βρίσκεται η λύση του Λευτέρη Σακελλαρίου. Ο 27χρονος αριστερός μπακ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη βουλγαρική Λιούμπιμετς 2007 (8 συμμετοχές), ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Κέρκυρα, ΠΑΟΚ, Πανθρακικό, Εθνικό Αστέρα και Φωστήρα. Παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει για τον 19χρονο αριστερό μπακ χαφ, Γρηγόρη Παπαδόπουλο που έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα (13 συμμετοχές, 1 γκολ).

Για την επίθεση, οι «πράσινοι», σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του flnews.gr, προσπαθούν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Κώστα Φλίγκο! Ο 29χρονος επιθετικός την περασμένη σεζόν έπαιξε σε Παναιγιάλειο (12 συμμετοχές, 5 γκολ) και Πανηλειακό (9 συμμετοχές, 3 γκολ). Έχει παίξει ακόμα σε Νίκη Βόλου, Ελασσόνα, Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΑΟ Καρδίτσας, ΑΟ Κάστρο, ΠΑΟ Βάρδα, Δάφνη Ανδραβίδας, Αίαντα Γαστούνης και Θύελλα Πατρών.

Last modified onΤρίτη, 15 Ιούλιος 2014 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep