Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προπόνηση με Άρη ο Καλογεράκης

Ο Μανώλης Καλογεράκης συζήτησε πάλι με τους ανθρώπους του Άρη και είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στους "κιτρινόμαυρους". Ο Μανώλης Καλογεράκης συζήτησε πάλι με τους ανθρώπους του Άρη και είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στους "κιτρινόμαυρους".

Η αλλαγή δεδομένων στα οικονομικά και η δυνατότητα προκαταβολής φέρνει τον 22χρονο τερματοφύλακα στους "Κιτρινόμαυρους".

Τα χρήματα που πήρε ο Άρης από την μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στην Μπριζ έκαναν πιο εύκολη την κίνηση του στις μεταγραφές και πλέον υπάρχει το πλεονέκημα της προκαταβολής για την συμφωνία με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα. Ο Μανώλης Καλογεράκης ήταν ένα βήμα από την συμφωνία του με τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά περίμενε και τον Άρη που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ο 22χρονος τερματοφύλακας που πέρσι αγωνίστηκε με την Επισκοπή στο πρώτάθλημα της Football League έχει έρθει σε συμφωνία πλέον με τους ανθρώπους της διοίκησης και αν κυλήσουν όλα σύμφωνα με όσα έχουν πει οι δύο πλευρές θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Άρη που δεν κλείνει την πόρτα και στον Γιαννιώτη έτσι ώστε να έχει δύο αξιόπιστες λύσεις για την θέση του τερματοφύλακα. 

Ο Μανώλης Καλογεράκης πέρσι με την Επισκοπή αγωνίστηκε σε 23 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Football League. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Χανιά και Δόξα Δράμας. 

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

ΣΕΖΟΝ ΚΑΤΗΓ. ΟΜΑΔΑ   ΣΥΜΜ. ΓΚΟΛ
2009-10 Δ ΧΑΝΙΑ - -
2010-11 Γ' ΧΑΝΙΑ 21
2011-12 Γ' ΧΑΝΙΑ 20
2012-13 Β' ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - -
2012-13 Γ' ΕΠΙΣΚΟΠΗ 4
2013-14 Β ΕΠΙΣΚΟΠΗ 23

 

 

Last modified onΣάββατο, 26 Ιούλιος 2014 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep