Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τσατσαρής και Ζάμπα στο Αίγιο

Ο Παναιγιάλειος επισημοποίησε τη συνεργασία με τον Ζάμπα και έκανε την έκπληξη με Τσατσαρή.

Όλα έδειχναν ότι ο Δημήτρης Τσατσαρής ήταν μια... ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου στον Άλιμο. Τελικά η ομάδα που τον έκανε δικό της είναι ο Παναιγιάλειος. Ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν είχε συνεργαστεί με τον 22χρονο αμυντικό στον ΑΟΧ και εισηγήθηκε την απόκτησή του.
Ο νεαρός μετέβη την Τρίτη (19/8) στο Αίγιο υπέγραψε και αποτελεί και τυπικά παίκτη των «μελανόλευκων». 

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αργεντινού Φακούντο Εμάνουελ Ζάμπα, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (19/8) η ΠΑΕ ανέφερε: «Ακόμα δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν σήμερα το πρωί τα συμβόλαιά τους με τον Παναιγιάλειο. Πρόκειται για τον αμυντικό μέσο Δημήτρη Τσατσαρή, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη ομάδα των Χανίων και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Ο εικοσιδιάχρονος μέσος θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, καθώς και τον κ. Τάσο Δανιά ο οποίος βοήθησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ακούει στο όνομα Φακούντο Εμάνουελ Ζάμπα. Ο Αργεντινός μέσος, του οποίου το συμβόλαιο είναι διάρκειας ενός έτους τόνισε ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα περίοδο. Ο Παναιγιάλειος τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται να είναι γεροί και πολλές επιτυχίες».

Last modified onΤρίτη, 19 Αύγουστος 2014 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep