Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Νοσοκομείο» ο Αχαρναϊκός

Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Μενιδίου.

Πίκρα έχει αφήσει στον Αχαρναϊκό ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τον Φωστήρα. Ο Γιώργος Βαζάκας και οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, η ομάδα του Ταύρου, ωστόσο, τους χάλασε τα σχέδια. Πήρε τη νίκη με 1-0 και οι «πράσινοι» είπαν αντίο στον θεσμό. Η εμφάνισή τους ήταν όμως πολύ καλή. Είχαν ευκαιρίες, αλλά τους έλειψε το γκολ. «Συγχαρητήρια για την παρουσία που είχατε στον Ταύρο. Πρέπει να βελτιωθούμε όμως σε ορισμένα λάθη» είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Βαζάκας.
Στην προπόνηση της Δευτέρας (15/9) εμφανίστηκαν νέα προβλήματα τραυματιών. Ο Καλογερόπουλος έχει υποστεί μια διάσπαση στον δικέφαλο, ο Μανουσάκης δέχτηκε κλωτσιά στη γάμπα, ενώ ο Γιέσιτς χτύπημα στο κουντεπιέ. Σε αυτούς, ασφαλώς, προστίθενται και οι τραυματισμοί των Λιαπάκη και Νιάρου. Ο τελευταίος υποβλήθηκε τη Δευτέρα (15/9) σε αρθροσκόπηση, μετά τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη, και θα υπολογίζεται να επιστρέψει σε έναν μήνα.
Σημειώνεται ότι απών από το πρόγραμμα ήταν και ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης, του οποίου η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.

Last modified onΔευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep