Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο Ασβεστοχώρι ο Ηρακλής

Αντιπροσωπεία του Ηρακλή επισκέφτηκε το δημοτικό σχολείου Ασβεστοχωρίου.

Τις επισκέψεις στα δημοτικά σχολεία συνέχισε την Παρασκευή (17/10) ο Ηρακλής και οι Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Πουρτουλίδης, Κοσμάς Τσιλιανίδης μετέβησαν στο Ασβεστοχώρι. Οι μαθητές τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, με τους «κυανόλευκους» να μοιράζουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται μαζί τους.

Ο προπονητής του Ηρακλή δήλωσε σχετικά: «Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία η παρουσία μας στο Ασβεστοχώρι και νιώσαμε άλλη μια φορά πόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος και ειδικά τα μικρά παιδιά αυτή την ομάδα. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε καθώς βλέπουμε πόσο μεγάλη ανταπόκριση έχει αυτό στον κόσμο».
Ο αρχηγός του Ηρακλή Νίκος Πουρτουλίδης από την πλευρά του τόνισε ότι: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά, ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση και σίγουρα θα έχει και συνέχεια. Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία».  Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ο οποίος υπέγραφε αυτόγραφα μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναχώρησης είπε: «Ήταν πολύ ωραία σήμερα, που παίξαμε με τα παιδιά, μιλήσαμε και νιώσαμε την αγάπη τους. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Οκτώβριος 2014 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep