Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με... Ανδρούτσο ο Παναιγιάλειος!

Έβγαλε 20άδα ο Μουράτ Σεροπιάν ενόψει Καλλιθέας.

Αξία στην εκτός έδρας νίκη (2-0) επί του Πανηλειακού θέλει να δώσει ο Παναιγιάλειος, ο οποίος τη Δευτέρα (27/10, 16:00 OTE TV) υποδέχεται την Καλλιθέα. Οι «μελανόλευκοι» σε δύο εντός έδρας αγώνες μετρούν ισάριθμες ήττες στο Κύπελλο και πρωτάθλημα, όμως απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα θα κυνηγήσουν το τρίποντο για να βρεθούν μεταξύ των πρωτοπόρων.

Το ευχάριστο της προπόνησης της Κυριακής (26/10) ήταν η επιστροφή του Σεραφείμ Μωυσίδη, ο οποίος δύο μήνες μετά την επέμβαση για αποκατάσταση ρήξης πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Παπαδόπουλος λόγω διαστρέμματος, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Ανδρούτσος τον οποίος κάποιοι ήθελαν να αποχωρεί. Αποκλείστηκαν ακόμα οι Ακπαρίδης, Μπαλτιμάς, Κατδικοκέρης και Ζάμπα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Σταυριανό, Ανδρούτσο, Σπίνουλα, Σανδραβέλη, Ρέλλα, Γκοτσούλια, Μπουτζίκο, Ιωάννου, Τζημογιάννη, Σταμογιάννο, Τσατσαρή, Νάστο, Ουρτάδο, Πόνσε, Μίλιεβιτς, Μπουρλάκη, Σκαρτσίλα, Σεχολάρι, Διαμαντόπουλο και Μπούνα.

Last modified onΚυριακή, 26 Οκτώβριος 2014 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep