Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας έδωσε δύναμη ο κόσμος»

Ταμείο στο τέλος θα κάνει η Λαμία, σύμφωνα με τον Γιώργο Κόλτση.

Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, Γιώργος Κόλτσης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πιερικό. Όπως δήλωσε το μέλος του τεχνικού τιμ της Λαμίας:

«Ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα για εμάς απόλυτα δίκαιο. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα παιδιά αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα τα παιχνίδια και αυτό το στοιχείο μας έδωσε τη νίκη. Μπήκαμε καλά στο ματς και πετύχαμε τρία γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και την προσπάθειά τους. Στο β μέρος όπως ήταν φυσιολογικό έπεσε ο ρυθμός. Το σκορ και οι αλλαγές αλλά και το γεγονός ότι ξεκουράσαμε παιδιά και δώσαμε ανάσες έριξαν το ρυθμό.

Συγχαρητήρια τον κόσμο που για ακόμη ένα ματς η δύναμη που μας έδωσε ήταν πολύ μεγάλη. Τον ευχαριστούμε πολύ. Νομίζω ότι δεν στεκόμαστε καθόλου στο ότι είμαστε πρώτοι. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε από τους στόχους μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με μεγάλη σοβαρότητα και θα δούμε στο τέλος τι θα κάνουμε».

Ο Βαγγέλης Ντελέκος ανέφερε: «Προηγηθήκαμε νωρίς και αυτό μας έλυσε τα πόδια. Δώσαμε χώρο στο αντίπαλο αλλά σε μια αντεπίθεση κάναμε το 2-0 και μετά από ένα λεπτό το 3-0 και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε αλλά είναι νωρίς ακόμη. Έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια με Καρδίτσα και Ολυμπιακό αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε τα θετικά αποτελέσματα. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην προπόνηση και όταν μας δοθεί η ευκαιρία να το κάνουμε και το γήπεδο».

Last modified onΔευτέρα, 10 Νοέμβριος 2014 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep