Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψάχνουν... λύση στον Φωστήρα

Ο Ερασιτέχνης Φωστήρας ανέλαβε πρωτοβουλία για την εξεύρεση λύσης.

Συνάντηση με τους οπαδούς του Φωστήρα προγραμμάτισε για τη Δευτέρα (29/12, 19:00) ο Ερασιτέχνης στο γήπεδο, προκειμένου να εξευρεθεί λύση για τη διάσωση των «κιτρινόμαυρων». Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Σάββας Χατζηκυριάκος προσκάλεσε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Θωμά Σβαρνόπουλο και τους αρχηγούς, Ηλία Κακαρά, Χρήστο Μουστόγιαννη και Κώστα Τεγούσης, ενώ έχουν προσκληθεί ο Δήμαρχος και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρώην πρόεδροι, επιχειρηματίες και οικονομικοί παράγοντες.

Αναλυτικά η πρόσκληση του Ερασιτέχνη:

«Ο ερασιτέχνης ΦΩΣΤΗΡΑΣ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την διάσωση της ομάδας! Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Σάββας Χατζηκυριάκος, καλεί όλους τους φίλους της ομάδας την ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 7μμ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση: Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡΑ, Θωμάς Σβαρνόπουλος και οι αρχηγοί της ομάδας μας, Ηλίας Κακαράς, Χρήστος Μουστογιάννης και Κώστας Τεγούσης.

Θα κληθούν επίσης: Ο Δήμαρχος και όλοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου. Οι πρώην πρόεδροι, Καζατζής, Στεφάνου, Σπυρίδωνας κ.α., επιχειρηματίες και οικονομικοί παράγοντες της περιοχής. Ο σκοπός είναι, η εξέυρεση λύσης στο οικονομικό (και όχι μόνο) πρόβλημα της ομάδας.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...».

Last modified onΔευτέρα, 29 Δεκέμβριος 2014 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep