Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν ήρθαμε στο γήπεδο...»

Μάθημα για τον Πιερικό η ήττα στην Καρδίτσα όπως τόνισε ο Θωμάς Γράφας.

Πολλά παράπονα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας είχε ο Θωμάς Γράφας. Μετά την ήττα (4-1) του Πιερικού δήλωσε:

««Θέλω να δώσω πρώτα απ’όλα συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για τη δίκαιη νίκη της. Εμείς μείναμε στην προηγούμενη εβδομάδα και για να διεκδικήσεις κάτι απέναντι σε μία καλή ομάδα και σε δύσκολη έδρα θα πρέπει να έρθεις στο γήπεδο. Εμείς αυτό δεν το κάναμε γιατί δεν ήρθαμε στο γήπεδο σήμερα.

Το πληρώσαμε από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Αυτό το ματς πρέπει να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και ούτε καν να μείνει στη μνήμη μας. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό μάθημα αυτό που πήραμε σήμερα και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς για να πετύχουμε το στόχο που είναι να παραμείνει ο Πιερικός στην κατηγορία. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καρδίτσα».

Ο Δημήτρης Παπατολίκας είπε: «Είμαστε απογοητευμένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Ήταν μία βαριά ήττα. Εμείς μάλλον μείναμε στη νίκη και την καλή εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι μία δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να αποδείξουμε ότι αξίζουμε».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep