Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φάκελο και για τις εκλογές»!

Εκδικάστηκε την Πέμπτη (15/01) η υπόθεση του «ύποπτου», σύμφωνα με την UEFA, αγώνα Κυπέλλου Ηρακλής Ψαχνών - Ατρόμητος.

Σε αντίθεση με τους αγώνες της Super League για τους οποίους δεν έχει ασκηθεί δίωξη, την Πέμπτη (15/01) βρέθηκε ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ ο Ηρακλής Ψαχνών για το ύποπτο χειραγώγησης - σύμφωνα με την UEFA - παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (0-1). Βάσει της έκθεσης η ομάδα της Εύβοιας κατηγορείται για χειραγώγηση αγώνα για στοιχηματικούς λόγους, το ματς χαρακτηρίζεται εξαιρετικά ύποπτο και πιθανόν χειραγωγημένο, ενώ αναφέρεται πως υπήρξε αναιτιολόγητα ισχυρός live στοιχηματισμός στο 0-0 από νωρίς μέχρι και το γκολ των φιλοξενούμενων.

Στο παιχνίδι ήταν, σύμφωνα πάντα με την έκθεση, λίγες οι ευκαιρίες, κανείς κυρίαρχος και μετά το 0-1 δεν υπήρξαν άλλοι στοιχηματισμοί. Επίσης, γίνεται λόγος η εμπλοκή των «πράσινων» τρεις φορές στο παρελθόν σε ανάλογες υποθέσεις απέναντι σε Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Επανομής και Καλλιθέα. Πιθανολογείται ότι όσοι πόνταραν - πάντα βάσει της έκθεσης - γνώριζαν εκ των προτέρων το αποτέλεσμα. Η γνώση τους, μάλιστα, πιθανότατα προερχόταν από άτομα που συνδέονται με τον Ηρακλή Ψαχνών!

Αρχικά ο μάρτυρας των «πράσινων» και γυμναστής του Ατρόμητου, Σωτήρης Κακαργιάς ανέφερε:

««Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου. Το θέλαμε το ματς. Πήγαμε με 8 βασικούς. Είχαμε κίνητρο, γιατί στην εξέδρα ήταν και ο νέος μας προπονητής, Σα Πίντο. Και τα Ψαχνά κατέβηκαν με τους βασικούς. Από 40 μέτρα μακριά μπήκε το γκολ, ήταν άπιαστο. Στο 89' είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Ηρακλής Ψαχνών. Υπήρχαν και αψιμαχίες και διαπληκτισμοί. Το αποκλείω να συνέβη κάτι».

Ο δικηγόρος της ομάδας της Εύβοιας Δημήτρης Καρπετόπουλος σημείωσε:

«Έρχονται εκθέσεις από μια ιδιωτική εταιρία που συνεργάζεται με την ΟΥΕΦΑ, αλλά συνεργάζεται και με στοιχηματικούς πράκτορες, άρα μπορεί να εξυπηρετεί συμφέροντα. Βασίζονται στη στατιστική και σε μαθηματικά μοντέλα. Δεν ξέρουμε πού παίχτηκαν τα λεφτά, ούτε ποιος ωφελείται. Ο Ατρόμητος ήταν το φαβορί και οι αποδόσεις και ο στοιχηματισμός το επιβεβαιώνουν αυτό. Έχουν στοχοποιηθεί τα Ψαχνά. Επειδή κάποιοι ποντάρουν στην άλλη άκρη του κόσμου πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Έχουμε απαλλαγεί και στις 3 άλλες περιπτώσεις που κατηγορηθήκαμε».

Φυσικά, ζήτησε να μιλήσει και ο Γιώργος Στούπας, ο οποίος δεν παρέλειψε να πετάξει και τη χιουμοριστική ατάκα παρά τον εκνευρισμό του. Όπως δήλωσε:

«Αισθάνομαι ντροπή που ερχόμαστε για 4η φορά από έναν ανύπαρκτο κατήγορο. Είμαι, όμως και περήφανος που έχουμε μια καθαρή και υγιή ομάδα. Η λάσπη όμως μένει, και ας αθωωνόμαστε κάθε φορά. Το γκολ το φάγαμε με 9 μποφόρ αέρα. Ήταν καταπληκτικό το γκολ του Ατρόμητου. Δεν γνωρίζω γιατί στέλνουν φακέλους για 4η φορά. Ίσως είναι τυχαίο. Για μένα δεν είναι περίεργος ο στοιχηματισμός. Εδώ αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα στείλουν φάκελο γιατί βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε προθεσμία να καταθέσει υπόμνημα ως τη Δευτέρα (19/01, 12:00).

Last modified onΠέμπτη, 15 Ιανουάριος 2015 23:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep