Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος και ο Χανιώτης

Έλυσε το συμβόλαιό του με τον Εθνικό Αστέρα

Στα όριά του είχε φτάσει μεταξύ άλλων και ο Λάμπρος Χανιώτης στην ομάδα της Καισαριανής. Έτσι, όπως ο ίδιος ανέφερε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm, έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει…

«Έλυσα κοινή συναινέσει το συμβόλαιό μου και έχω καταθέσει προσφυγή, γιατί η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο», ανέφερε και συνέχισε: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Στην ομάδα έχουν γίνει πολλές προσφυγές και θα ακολουθήσουν και άλλες. Σχεδόν όλοι έχουν μείνει ελεύθεροι. Έχουν απομείνει μόνο νεαροί και δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει. Ήμασταν απλήρωτοι 6, 7 μήνες. Τα μεγαλύτερα παιδιά συντηρούσαν τους νεαρούς συναδέλφους από την επαρχία ή ξένους που δεν είχαν να φάνε. Έπρεπε κάποιος να τους βοηθήσει. Οι μεγαλύτεροι βοηθούσαμε, είτε με φαγητό, είτε με άλλη βοήθεια. Δεν έχουν πάρει χρήματα οι ομάδες και ο πρόεδρος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Η διοίκηση μας λέει ότι όταν πάρει λεφτά από χορηγίες θα πάρουμε και εμείς».

Για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και πόσο κακό έκανε αυτό στους «ερυθρόλευκους», σημείωσε: «Όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και περιμένεις ένα παιχνίδι να μαζευτούν χρήματα και να διακριθούν παίκτες, είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει έτσι. Μας έκανε τεράστιο κακό η διακοπή. Από τις υποσχέσεις δεν τηρήθηκε τίποτα. Σαν σύνολο ήμασταν μια γροθιά και φαινόταν ότι μπορούσαμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Ήταν για μένα σίγουρα στα play off. Η στενοχώρια η μεγάλη είναι ότι έχει διαλυθεί».

Αν δεν μπουν χρήματα, πρέπει να παρθούν μέτρα από τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές. Δεν γνωρίζουμε αν είμαστε ασφαλισμένοι. Από τη La Vie την Παρασκευή (13/01) μου είπαν ότι δεν είμαστε ασφαλισμένοι»!

Επαφές Αδαμάκη

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Αδαμάκης συνεχίζει τις επαφές για να βρεθεί την ύστατη ώρα λύση, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

«Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί αύριο η συνάντηση Διαγόρα Ρόδου – Εθνικού Αστέρα, που με απόφαση των υπερκείμενων αρχών δεν θα διεξαχθεί. Ο Εθνικό Αστέρας όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει οι αγώνες να διεξάγονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και εκεί να κρίνονται και λυπάται αφάνταστα για την εξέλιξη αυτή. Σήμερα είναι ο Διαγόρας Ρόδου στην θέση αυτή, αύριο μπορεί να είμαστε εμείς ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ασφαλώς οι αρμόδιοι θα πρέπει να προβληματισθούν από τις εξελίξεις αυτές και να δώσουν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις προκειμένου το πρωτάθλημα να διεξαχθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και επί ίσοις όροις».

Last modified onΣάββατο, 14 Ιανουάριος 2012 14:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep