Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μήπως κρύβει κάτι βαθύτερο;»

Σκληρή επίθεση στον ΟΤΕ TV εξαπέλυσε η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λαμίας επειδή δεν θα μεταδώσει το ματς με την ΑΕΛ.

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λαμίας εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του OTE TV για την απόφασή του να μη μεταδώσει την αναμέτρηση της ομάδας τους με την ΑΕΛ.

Οι οπαδοί του συλλόγου της Φθιώτιδας κάνουν, επιπλέον, λόγο για μία ακόμη ενέργεια που προκαλεί τον κόσμο της Λαμίας και προχωρούν ακόμη περισσότερο καθώς αναρωτιούνται μήπως η στάση αυτή κρύβει κάτι βαθύτερο. «Μήπως κάποιοι έχουν αποφασίσει να συγκαλύψουν περίεργες συμπεριφορές που ήδη σχεδιάζονται στο παρασκήνιο σε βάρος της ομάδας μας;», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

«Για μια ακόμη φορά ο ΟΤΕ TV δείχνει εχθρικό πρόσωπο για την ομάδα, την πόλη μας και τους φιλάθλους. Το προσεχές παιχνίδι στη Λάρισα, δεν ορίσθηκε να μεταδοθεί τηλεοπτικά, παρότι πρόκειται για τον πιο κρίσιμο αγώνα της αγωνιστικής και αφορά δύο σπουδαίες επαρχιακές ομάδες που εκπροσωπούν δύο πόλεις με μεγάλο πληθυσμό και πλήθος συνδρομητών.

Μάλιστα, έχουν απαγορευθεί και οι οργανωμένες μετακινήσεις και όσοι ενδιαφερόμαστε για την εξέλιξη του αγώνα, πρέπει να αρκεσθούμε στις όποιες ραδιοφωνικές μεταδόσεις. Η αδιαφορία αυτή έρχεται σε συνέχεια και άλλων ενεργειών που προκάλεσαν τη Λαμία και τους φιλάθλους της, ιδίως με την περιγραφή των αγώνων και των φάσεων που επιλεκτικά έχει παρατηρηθεί ότι δείχνει ο ΟΤΕ TV, ώστε να προκαλούνται σχόλια σε βάρος της ομάδας μας.  

Μήπως η στάση αυτή κρύβει κάτι βαθύτερο; Μήπως κάποιοι έχουν αποφασίσει να συγκαλύψουν περίεργες συμπεριφορές που ήδη σχεδιάζονται στο παρασκήνιο σε βάρος της ομάδας μας; Είμαστε μία ζωντανή πόλη 90.000 κατοίκων με πολλές συνδέσεις ΟΤΕ TV και αυτή η συμπεριφορά δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη.

Καλούμε τον ΟΤΕ TV να αναθεωρήσει τη στάση του και να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα, αλλιώς τον καθιστούμε συνυπεύθυνο για όσα τυχόν θα συμβούν. Και προειδοποιούμε ότι σε αντίθετη περίπτωση, δεν θέλουμε να μεταδοθεί οποιοσδήποτε εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας ως το τέλος του πρωταθλήματος, καλώντας τους φιλάθλους της Λαμίας να διακόψουν τις  συνδέσεις με τη μεροληπτική τηλεόραση».

Last modified onΤρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 12:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep