Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έμεινε με δύο τερματοφύλακες...

Η αποστολή της Επισκοπής για τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισίωνε τους Γουναρίδη, Κελαϊδή βρισκόταν η Επισκοπή, αλλά η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και η τριάδα στον άσο δεν συμπληρώθηκε. Το ρόστερ της ομάδας του Ρεθύμνου έκλεισε και ο τεχνικός, Γιάσμινκο Βέλιτς ανακοίνωσε την Παρασκευή (13/02) τη 19άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (15/02) με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Οι απουσίες πολλές για τους Κρητικούς, καθώς εκτός έμεινε ο Φώτης Δουμάνης που τραυματίστηκε στην ποδοκνημική, όπως επίσης οι Τριχάκης, Μαραθιανός, Φοβάκης, Τζανάκης, Σπανουδάκης, Παπαδήμας, ο νεαρός Βλαβιανός και οι νεοαποκτηθέντες, Νταμαρλής, Βούλγαρης. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Βουρβαχάκης, Δελήμπασης από τιμωρία, ενώ στις επιλογές του Βόσνιου βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς, Βασίλης Πάλλας.

Η αποστολή: Γουναρίδης, Κελαϊδής, Λάμπρου, Μποτωνάκης, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης, Πιθαρούλης, Νικολακάκης, Αργυρίου, Πάλλας, Πετράκος, Δρακάκης, Ράντοβιτς, Νικόλτσης, Μανουσάκης, Βιτώρος, Βουτσιώτης, Λιονάκης, Βιγιαφάνε.

«Πάθος και θέληση»

Ο Βέλιτς στις καθιερωμένες δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι, έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς εντός έδρας, οπότε καθιστά την αναμέτρηση πολύ δύσκολη για μας. Θα πρέπει λοιπόν να επωμιστούμε με το ίδιο ή και με μεγαλυτέρου επιπέδου από τους αντιπάλους μας, πάθους και θέληση για να τα καταφέρουμε. Αισιοδοξούμε πως το αποτέλεσμα που ψάχνουμε είναι μέσα στις δυνατότητές μας».

 

Last modified onΠαρασκευή, 13 Φεβρουάριος 2015 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep