Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα έχω περισσότερες επιλογές»

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς έμεινε ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά που έπαιξαν στη Λαμία.

Μετά την ήττα (2-0) από τη Λαμία ο προπονητής του Εθνικού Σερρών, Ντράγκαν Κοκότοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παύλο Δερμιτζάκη, τον οποίο είχε ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά δήλωσε:

Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Λαμία για τη καθαρή νίκη και στον συνάδελφο μου που τον είχα ως παίκτη στον ΠΑΟΚ και τώρα δείχνει ότι είναι αξιόλογος και καλός προπονητής. Να δώσω και συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω και τη Λαμία ξέραμε ότι είχαμε και απουσίες πολλές στην ομάδα και προτίμησα για το επόμενο παιχνίδι να έχω ξεκούραστους παίκτες στη διάθεσή μου.

Είμαστε μια ομάδα που έχει στόχο να μείνει στη κατηγορία και το ευχάριστο για μένα είναι πως έπαιξαν τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο και επίσης έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν άλλη συμμετοχή. Για μένα αυτό είναι ευχάριστο ώστε να έχω περισσότερες επιλογές. Εύχομαι στον Παύλο Δερμιτζάκη να ανέβει με τη Λαμία στα μεγάλα σαλόνια γιατί και αυτός σαν προπονητής και η Λαμία σαν ομάδα το αξίζουν».

Ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου τόνισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε τα δύο γκολ και έπεσε η ψυχολογία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δουλέψαμε με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίζουμε. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, δεν φοβηθήκαμε. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε το σκορ αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς γιατί είναι πολύ σημαντικά για μας και πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep