Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εξάδα ενίσχυσης στα Μέγαρα

Λιοσάτος και Παυλίδης στον Βύζαντα, προσπάθειες για Ρεκλείτη.

Μετά τους Πέτρο Φιλιππάκο, Βασίλη Τριάντο και Γιώργο Χάλαρη η ομάδα των Μεγάρων προχώρησε σε δύο ακόμα προσθήκες. Ο λόγος για τους Διονύση Λιοσάτο και Τάσο Παυλίδη, οι οποίοι αποκτήθηκαν από τον Μανδραϊκό, αλλά έχουν την εμπειρία της κατηγορίας.

Ο 26χρονος μέσος, Παυλίδης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Νίκη Βόλου, Ρόδο, Ηλυσιακό, Αιγάλεω και Κόρινθο, ενώ ο 30χρονος επιθετικός, Λιοσάτος έχει φορέσει τη φανέλα των Πανηλειακού, Αχαρναϊκού, Ρόδου, Τρικάλων, Απόλλωνα και Ασπροπύργου.

Σε ό,τι αφορά στον Βαγγέλη Ρεκλείτη, από την ΠΑΕ διέρρευσε ότι υπήρξε συμφωνία με τον Πανθρακικό για τον δανεισμό του, αλλά οι «πράσινοι» δήλωναν άγνοια. Είναι πιθανό ο ποδοσφαιριστής να έχει συμφωνήσει, αλλά η τελική απόφαση για το μέλλον του ανήκει στην ομάδα της Κομοτηνής.

Ο τεχνικός Δημήτρης Οικονόμου, πάντως, για τον αγώνα της Τετάρτης (25/01) με τον Αγροτικό Αστέρα έχει στη διάθεσή του μόλις 14 ποδοσφαιριστές. Η αποστολή αποτελείται από τους: Μητρογιάννη, Μιχελή, Κοτταρά, Φραγκή, Νταντάμη, Λίτση, Πέτρου, Μωυσίδη, Μουστάκη, Ροβίθη, Ηλιόπουλο, Παγώνη, Σταμέλο, Θ. Γεωργακόπουλο.

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιανουάριος 2012 00:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep