«Πρώτο μου μέλημα η αξιολόγηση»

Ο Σάκης Αναστασιάδης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Νέων του Εθνικού Σερρών Ο Σάκης Αναστασιάδης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Νέων του Εθνικού Σερρών

Ο νέος τεχνικός του Εθνικού Σερρών, Σάκης Αναστασιάδης μίλησε στο flnews.gr.


Ο Σάκης Αναστασιάδης, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Σερρών, ανέφερε στο flnews.gr τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί η ομάδα τη νέα σεζόν αλλά απέφυγε να οριοθετήσει τους στόχους. Παράλληλα, επεσήμανε ότι προτεραιότητα αποτελεί η αξιολόγηση του υπάρχοντος δυναμικού.

«Το σημαντικό πλεονέκτημα που έχει ο Εθνικός Σερρών, είναι η παρουσία του μεγαλομετόχου Χρήστου Μέγκλα. Ήρθαμε σε συμφωνία τη Δευτέρα (4/5) και έχουμε πει πως θα κάνουμε κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο», είπε αρχικά ο Αναστασιάδης.

Και πρόσθεσε: «Το πρώτο μου μέλημα είναι να δω το υπάρχον ρόστερ και να αξιολογήσω τους παίκτες που το απαρτίζουν. Θα δούμε αρχικά ποιοι από αυτούς θα παραμείνουν στον Εθνικό και τη νέα σεζόν και στη συνέχεια θα διαπιστώσουμε σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί ενίσχυση. Αυτός είναι και ο λόγος που στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είμαστε σε θέση να μιλήσουμε για στόχους. Θα τα πούμε μετά από κάποιο διάστημα. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση, είναι νωρίς ακόμη να οριοθετήσουμε στόχους».

Ο Αναστασιάδης, παράλληλα, επεσήμανε ότι η νέα ομάδα θα αποτελείται κυρίως από Σερραίους παίκτες: «Ο Εθνικός Σερρών θα στηριχθεί, τη νέα σεζόν, σε ποδοσφαιριστές από τις Σέρρες. Φυσικά, θα επιχειρήσουμε να ενισχυθούμε και με άλλους έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες».

Τέλος, ο νέος προπονητής των Μακεδόνων κατέστησε σαφές ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Νέων και θα τους οδηγήσει στα μπαράζ του Πρωταθλήματος.

Last modified onΤρίτη, 05 Μάιος 2015 11:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep