«Έβριζαν μανάδες, πατεράδες»

Ο Γιάννης Ιωάννου θεώρησε λάθος την αντίδρασή του στις αποδοκιμασίες οπαδών του Παναιγιαλείου.

Το νέο στραβοπάτημα του Παναιγιαλείου προκάλεσε την αντίδραση μερίδας οπαδών μετά το 0-0 με τον Αχαρναϊκό. Μάλιστα, αρκετοί ξέφυγαν και έβριζαν χυδαία τους «μελανόλευκους». Ο αρχηγός, Γιάννης Ιωάννου αντέδρασε και αυτός με τη σειρά του, όμως σημείωσε ότι ήταν λάθος του.

Όπως ανέφερε ο κεντρικος αμυντικός του Παναιγιαλείου:

«Ο κόσμος μπορεί να έρθει να βρίσει, είναι κριτής. Θα μιλήσω προσωπικά, γιατί αντέδρασα και το θεωρώ λάθος για την εμπειρία μου. Ίσως γιατί έχω χάσει τους γονείς μου έχω μία διαφορετική ψυχολογία, δεν δέχομαι να βρίσουν σπίτια, μανάδες, πατεράδες. Μπορώ να δεχτώ ότι δεν είμαι καλός παίκτης, ότι δεν προσφέρω, οτιδήποτε αγωνιστικό. Νομίζω, όμως ότι όσοι αγωνίζονται, όσοι μπαίνουν αλλαγή, ακόμα και αυτοί που δεν παίζουν, δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα».

Για το αγωνιστικό μέρος ο Ιωάννου είπε:

«Θέλαμε πολύ τη νίκη. Ίσως το αβαντάζ με το οποίο μπήκαμε στα μπαράζ και το αήττητο σερί να μας έδωσαν μία ψυχολογία και δεν ζυγίσαμε σωστά τα πράγματα. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά ακόμα όλα είναι στα πόδια μας. Και όσο είναι στα πόδια μας, δεν θα αφήσουμε την κατηγορία να χαθεί για κανέναν λόγο.

Βγαίνω να πω εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ότι θα δώσουμε τα πάντα, θα πεθάνουμε στο γήπεδο και θα μείνουμε στην κατηγορία. Όλοι λένε ότι ο Παναιγιάλειος είναι καλύτερη ομάδα, ότι δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη διαδικασία και γι' αυτό μας αντιμετωπίζουν όλοι σαν φαβορί. Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Πρέπει όλοι να είμαστε μια γροθιά, μαζί με τη διοίκηση, μαζί με τον κόσμο, γιατί τον Παναιγιάλειο τον χαρακτηρίζει η δυναμική του και αν λυγίσει ο κόσμος χάνεται και η ομάδα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep