Μανίκας: «Άμεση επιστροφή»

Ο Ηλίας Μανίκας μίλησε για την κίνηση... αναγέννησης του Πιερικού.

Το flnews.gr αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας (18/05) ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός διευθυντής του Πιερικού, Ηλίας Μανίκας ετοιμάζεται να κάνει κίνηση μαζί με Κατερινιώτες επιχειρηματίες για να εμπλακούν στα διοικητικά. Σε δηλώσεις του στο blog «pierikosnews» το επιβεβαίωσε και αναφέρθηκε στους ενδιαφερόμενους.

«Είναι ο Χρήστος Μανώλας και η συζύγός του, Ελένη Νταλούφα που είναι γνωστοί στον κόσμο της Πιερίας και δραστηριοποιούνται με επιτυχια στον επιχειρηματικό τομέα», ανέφερε ο Μανίκας και σημείωσε: «Κάναμε μία άτυπη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη και τον κύριο Τσιτιρόκη, όπου του εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας. Ορίσαμε νέο ραντεβού με την επιτροπή για να ενημερώσουμε για το πλάνο μας.

Στόχος ξεκάθαρος είναι η ομάδα να επανέλθει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θα στελεχωθεί με νέα παιδιά που θα αναλάβουν το στήσιμο του καινούριου αυτού οράματος, που είναι η αναγέννηση του Πιερικού μας. Εγώ θα είμαι στο οργανωτικό κομμάτι μαζί με κάποιους ντόπιους συνεργάτες μου, γνώστες του πιερικού ποδοσφαίρου και με βασικούς χρηματοδότες τους παραπάνω. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες με πάνω από όλα το συμφέρον του Πιερικού μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep