Μία τούρτα για τον Βαζάκα

Ο Γιώργος Βαζάκας έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του εν όψει Παναιγιάλειου Ο Γιώργος Βαζάκας έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του εν όψει Παναιγιάλειου

Έκπληξη από τους παίκτες του Αχαρναϊκού στον Γιώργο Βαζάκα για τα γενέθλιά του.

Με μία τούρτα με κεράκια περίμεναν στα αποδυτήρια τον Γιώργο Βαζάκα οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού, το πρωί της Δευτέρας (1/6). Ο Γρεβενιώτης τεχνικός είχε τα γενέθλιά του και οι παίκτες τού έκαναν έκπληξη και του ευχήθηκαν τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια, το δώρο τους στον έμπειρο προπονητή το είχανε κάνει την προηγούμενη ημέρα με τη νίκη επί της Ερμιονίδας.

Η κίνηση αυτή των παικτών, παράλληλα, καταδεικνύει πόσο ευχάριστο είναι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Μενιδίου μετά και τη σημαντική νίκη της Κυριακής (31/5). Πλέον, ο Αχαρναϊκός ευελπιστεί ότι θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην αναμέτρηση της Τετάρτης (3/6) απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Στη διάθεση του Βαζάκα επανάρχονται οι Άντονι Εμέκα και Βασίλης Ιωαννίδης, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους. Αντίθετα, απόντες θα είναι και πάλι ο τραυματίας Αντρέι Αθανάσοφ και ο Γιώργος Ιορδανίδης λόγω τιμωρίας.

Στην αποστολή, που αριθμεί είκοσι παίκτες, μετέχουν οι Παγούδης, Ψύχος, Χριστόπουλος, Μωυσιάδης, Νιάρος, Παπαδόπουλος, Παπατόλιος, Κολονέρος, Γέσιτς, Ταμπάκης, Ιωαννίδης, Καλογερόπουλος, Τσιάμης, Ίλιεφ, Σκαθαρούδης, Δημόπουλος, Εμέκα, Χατζηκοσμάς, Αθανασίου και Ζώνας.

Κάλεσμα της ΠΑΕ 

Η διοίκηση έκανε γνωστό ότι και σε αυτό το ματς γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ και κάλεσε άπαντες στο γήπεδο. Αναλυτικά: 

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός, οι παίκτες, αλλά και το προπονητικό τιμ σας προσκαλούν την Τετάρτη 03/06/2015, 17:30 στο Δημοτικό Γήπεδο των Αχαρνών, στην 8η αγωνιστική των play out απέναντι στον Παναιγιάλειο. Η παρουσία των φιλάθλων κρίνεται για άλλη μία φορά απαραίτητη σε έναν αγώνα που θα κρίνει οριστικά την παραμονή της ομάδας στα σαλόνια της Football League.

Να τονίσουμε πως και σε αυτό τον αγώνα η γενική είσοδος ορίζεται στα 5 ευρώ και όχι στα 10! Θα είμαστε όλοι εκεί, γιατί η προσπάθεια όλων αξίζει την επιβράβευσή μας»!

Last modified onΤρίτη, 02 Ιούνιος 2015 15:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep