«Μπράβο, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμη»

Ο Στάθης Μωυσιάδης θα λείψει για πρώτη φορά από αγώνα του Αχαρναϊκού φέτος Ο Στάθης Μωυσιάδης θα λείψει για πρώτη φορά από αγώνα του Αχαρναϊκού φέτος

Ενθουσιασμός επικρατεί στον Αχαρναϊκό μετά την εξασφάλιση της παραμονής.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Γιώργος Βαζάκας στην ομιλία του το πρωί της Πέμπτης (4/6), μια ημέρα μετά τη νίκη σε βάρος του Παναιγιάλειου, που σήμανε και την εξασφάλιση της σωτηρίας.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Μενιδίου είναι εξαιρετικό ωστόσο ο Βαζάκας φρόντισε να ρίξει τους τόνους εν όψει της συνέχειας των πλέι άουτ. «Συγχαρητήρια για την παραμονή αλλά ακόμη δεν έχουμε τελειώσει. Έχουν απομείνει δύο παιχνίδια και υποχρέωσή μας είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να πετύχουμε ισάριθμες νίκες ώστε να ολοκληρώσουμε την παρουσία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε μεταξύ άλλων ο Γρεβενιώτης τεχνικός.

Πλέον, από την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Επισκοπή, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Στάθης Μωυσιάδης, ο οποίος ως τώρα δεν έχει χάσει λεπτό από τους αγώνες στο Πρωτάθλημα. Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Βασίλης Ιωαννίδης, επίσης λόγω τιμωρίας, ενώ αντίθετα εξέτισε ο Γιώργος Ιορδανίδης.

Last modified onΠέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 12:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep