Με 17άδα για το «θαύμα»

Νίκη με Καλλιθέα και το αυτί στο... Αίγιο για τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ημέρα της... κρίσης είναι η Κυριακή (07/06) για τον Ηρακλή Ψαχνών. Για την ομάδα της Εύβοιας τα ενδεχόμενα είναι δύο. Είτε θα μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της παραμονής, είτε θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να παίξουν την επίτευξη του στόχου στις δύο τελευταίες στροφές, όμως εκτός της εντός έδρας νίκης απέναντι στην Καλλιθέα, επιθυμία τους είναι να αναδειχτούν ισόπαλοι στο Αίγιο ο Παναιγιάλειος και η Ερμιονίδα. Με αυτό τον συνδυασμό αποτελέσματων το εισιτήριο της παραμονής θα δοθεί στην αυλαία κόντρα στη «μαύρη θύελλα».

Εννοείται ότι ο Ηρακλής Ψαχνών περιμένει μεγάλη συμπαράσταση από τους οπαδούς του, ώστε να του δώσουν ώθηση για το τρίποντο, ενώ ο τεχνικός, Τίμος Καβακάς για πρώτη φορά στη θητεία του στον πάγκο θα έχει 17 παίκτες διαθέσιμους! Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι τραυματίες Νικολίτσης, Σικαλιάς, Κόσουτιτς, Ράντι, όμως επιστρέφουν οι Τσούπρος, Β. Πατσατζόγλου.

Η αποστολή: Μελίσσας, Μανιάτης, Χ. Πατσατζόγλου, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Τσούπρος, Β. Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Καρκασίνας, Μάκο, Πολίτης, Ίβκοβιτς, Μπαλαράμπε, Γουόρντεν, Πουλάκος, Ενρίκο.

Last modified onΚυριακή, 07 Ιούνιος 2015 01:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep