Υπάρχει και ματς...

Με φόντο τον «χαρτοπόλεμο» η ΑΕΛ δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

 

Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για τη φετινή σεζόν δίνει η ΑΕΛ την Κυριακή (07/06, 19:00 ΟΤΕ) στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Οι «βυσσινί» γνωρίζουν ότι είναι αουτσάιντερ στην υπόθεση διεκδίκησης της 3ης θέσης, όμως θα προσπαθήσουν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στην Ένωση που έχει ήδη προβιβαστεί και το τελευταίο διάστημα δεν ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της. Αποτέλεσμα το οποίο δικαιούνταν βάσει απόδοσης στο πρώτο παιχνίδι στο Αλκαζάρ. Όλα αυτά, βέβαια, με φόντο τις πρόσφατες ανακοίνωσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα, τόσο σε βάρος του Κώστα Πηλαδάκη, όσο και εναντίον του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Η προετοιμασία των «βυσσινί» ολοκληρώθηκε το Σάββατο (06/06) και ο τεχνικός, Σούλης Παπαδόπουλος άφησε εκτός πλάνων τους τραυματίες Ν' Γκεσάν, Γιάντση και τους τιμωρημένους Πινδώνη, Πίντο, Μελισσά. Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο Νεμπεγλέρας.

Η αποστολή: Αποστολίδης, Μπαλασάκης, Παπαγιάννης, Μπαλογιάννης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Σταθάκης, Ζαχαράκης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ, Μπανούσης, Σερζίνιο, Λύρας, Παμλίδης, Μπόγιοβιτς.

Last modified onΚυριακή, 07 Ιούνιος 2015 01:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep