«Νίκη εκτός γηπέδου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απαλλαγή του Αχαρναϊκού για το «ύποπτο» ματς με την Ερμιονίδα εμφανίζεται ο πρόεδρος της ομάδας, Χαράλαμπος Σταμούλης

Με ανακούφιση και άκρατη ικανοποίηση ενημερώθηκαν στον Αχαρναϊκό για την απαλλακτική απόφαση που αφορούσε το ματς με την Ερμιονίδα το οποίο είχε χαρακτηριστεί «ύποπτο». Ενδεικτική είναι η δήλωση του προέδρου του συλλόγου του Μενιδίου, Χαράλαμπου Σταμούλη, που κάνει λόγο για νίκη εκτός γηπέδου τονίζοντας πως ο Αχαρναϊκός είναι από τις πιο υγιείς ομάδες της κατηγορίας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Σταμούλη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρει: «Η απόφαση αυτή είναι μία ακόμη "νίκη" της ομάδας μας αυτή την φορά εκτός γηπέδου. Κι αυτό το λέω γιατί πρέπει να καταλάβουν όλοι πως ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ είναι μία από τις πιο υγιείς ομάδες της κατηγορίας του. Φήμες και κατηγορίες θα βρίσκουν πάντα ένα τείχος μπροστά τους. Όπως επί δύο συνεχόμενες χρονιές ήμασταν συνεπείς στις υποχρεώσεις μας (αδειοδότηση κλπ) και πειθαρχούσαμε στους νόμους έτσι και τη νέα αθλητική σεζόν θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και αγάπη για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Ιούνιος 2015 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep