«Πάντα μας ενέπνεαν οι φίλαθλοι»

Ανακοινώθηκε η υπογραφή τριετούς συμβολαίου του Κοσμά Τσιλιανίδη με τον Ηρακλή.

Τη συμφωνία με τον Κοσμά Τσιλιανίδη για επέκταση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια έκανε γνωστη η διοίκηση του Ηρακλή την Πέμπτη (25/06). Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Ηρακλής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος θα είναι μέλος της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. «Ο Κοσμάς είναι στην ομάδα από 10 χρονών και η αγάπη του και η αφοσίωση του στον Ηρακλή είναι κάτι το μοναδικό» είπε ο προπονητής του Ηρακλή κ. Νίκος Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε ότι «με χαροποιεί ιδιαίτερα να αποτελεί ένα μέρος του πυρήνα της ομάδας».

«Αγαπάω τον Ηρακλή και είμαι πολύ περήφανος για τις προσπάθειες της ομάδας και την άνοδο μας στην Superleague» είπε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης και συμπλήρωσε «θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και όλη την ομάδα μας που ποτέ δεν τα παράτησε. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που παρά τις δυσκολίες όλα τα περασμένα χρόνια, πάντα ήταν δίπλα μας και μας ενέπνεαν για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ηρακλή κ. Σπύρος Παπαθανασάκης τόνισε: «Νιώθω περηφάνια και τιμή να έχουμε τον Κοσμά μέσα στην οικογένεια του Ηρακλή. Έμεινε στην ομάδα και έπαιξε σε πολύ δύσκολους καιρούς. Αντιπροσωπεύει το επίπεδο της αφοσίωσης που εμπεριέχει την φιλοσοφία μας να αναπτύξουμε παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας για το μέλλον της ομάδας. Παίκτες που ελπίζουμε ότι μια μέρα θα εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Εθνική ομάδα».

Last modified onΠέμπτη, 25 Ιούνιος 2015 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep