Στη Ζάκυνθο ο Πέττας

Η Ζάκυνθος πήρε δανεικό τον Ραφαήλ Πέττα από τον Ζακυνθιακό.

Σε μία ακόμα προσθήκη προχώρησε η Ζάκυνθος και ενέταξε στο ρόστερ της με υποσχετική για ένα χρόνο τον Ραφαήλ Πέττα. Ο 19χρονος μέσος αγωνιζόταν πέρυσι στον Ζακυνθιακό και κατέγραψε 23 συμμετοχές και 2 τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του Ζακυνθιακού, Διονύσης Κορωνιάς σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο «ioniansports» τόνισε ότι δεν υφίσταται πλέον θέμα μετακίνησης του Στάθη Καραμαλίκη. Όπως είπε:

«Ο σχεδιασμός της ομάδας έχει γίνει πάνω σε 4-5 ποδοσφαιριστές ένας από αυτούς είναι και ο Καραμαλίκης. Το να φύγει ο Καραμαλίκης από την ομάδα τελευταία μέρα των μεταγραφών κάτι που δεν το γνωρίζαμε είναι δύσκολο καθώς ανατρέπονται τα πάντα. Αν υπήρχε χρόνος έτσι ώστε να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες από την μεριά την δική μιας αλλά και από την μεριά της Ζακύνθου, τότε εμείς δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα ο παίκτης να πάει στον ΑΠΣ. η πρώτη ενόχληση για τον Καραμαλίκη έγινε χθες το βράδυ και όχι επίσημα.

Ως εκ τούτου από την στιγμή που δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλότητα της ομάδας ο Καραμαλίκης θα μείνει στον Ζακυνθιακό. Ο Καραμαλίκης ήταν ελεύθερος τουλάχιστον δύο μήνες και οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να τον πλησιάσει και να τον αποκτήσει. Η μόνη ομάδα που έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον είμαστε εμείς και για αυτό ο παίκτης υπέγραψε και πάλι στον Ζακυνθιακό».

Last modified onΤρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2015 14:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep