Στον Άρη ο Μελισσάς

Ο 33χρονος αμυντικός, έχοντας μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα γίνει για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του πορεία ο Πασχάλης Μελισσάς. Ο 33χρονος αμυντικός ήταν μεταξύ των παικτών που έφυγαν το καλοκαίρι από την ΑΕΛ στο πλαίσιο των ανακατατάξεων του ρόστερ των «βυσσινί». Έτσι, βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη, η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του την Τετάρτη (16/9).

Αναλυτικά αναφέρεται: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Πασχάλη Μελισσά. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1982) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ. Ο Πασχάλης Μελισσάς ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλαμάτα (2000). Ακολούθησαν ο Μεσσηνιακός, η Skoda Ξάνθη, ο Εργοτέλης, ο Ατρόμητος, ο Λεβαδειακός, η κυπριακή ΑΕ Πάφου, ο Παναιτωλικός, ενώ τελευταίος σταθμός ήταν η Λάρισα. Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Παίδων (U-17), των Νέων (U-19), ενώ έχει διατελέσει στέλεχος και της Ολυμπιακής ομάδας».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «κίτρινων» ανέφερε: «Πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Μπροστά μας έχουμε πολλή δουλειά. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΡΗ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο για να επιστρέψει η ομάδα στο φυσικό της χώρο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep