«Πρώτη φορά τόσες τελικές»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε ότι πρώτη φορά έκανε η Αναγέννηση Καρδίτσας τόσες τελικές προσπάθειες.

Μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη, στον οποίο η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε στο 0-0, ο τεχνικός των Θεσσαλών Σάκης Θεοδοσιάδης υποστήριξε: «Καλή χρονιά σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας, στους ποδοσφαιριστές μας και υγεία πάνω από όλα, γιατί όπως είπε και ο κ. Λαμπράκης αυτοί είναι οι κύριοι εκφραστές και πρωταγωνιστές των προσπαθειών των ομάδων. Όσο αναφορά το παιχνίδι δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για τη σημερινή τους εμφάνιση. Θεωρώ ότι καθ’όλη τη διάρκεια της ομάδας δουλέψαμε πάρα πολύ πάνω στον αντίπαλο. Πιστεύω ότι ο Εργοτέλης είναι μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες εκτός έδρας. Μία ομάδα νεανική, πολύ επικίνδυνη στη γρήγορη μετάβαση και σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού αυτό το έδειξε.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι μετά από 20 μέρες αγωνιστικής αδράνειας, θεωρώ ότι τα παιδιά προετοιμάστηκαν πάρα πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι, έδειξαν την ετοιμότητά τους καθ’όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, δημιούργησαν πολλές φάσεις και πιστεύω ότι είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας, αλλά και γενικά στα 14 ματς που έχουμε παίξει, που η ομάδα μας δημιούργησε τόσες τελικές φάσεις. Δεν είχαμε την τύχη να βάλουμε ένα γκολ και να είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, το πάθος και η προσπάθεια για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Όπως σας είπα, ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό. Σίγουρα θέλαμε τη νίκη, δυστυχώς αυτή δεν ήρθε, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε στο πρωτάθλημα και από αύριο αρχίζουμε την προετοιμασία μας για το εντός έδρας παιχνίδι που έχουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Απόλλων Αθηνών. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε σήμερα και στήριξε την προσπάθεια των παιδιών και να συγχαρώ τον κ. Σταύρο Λαμπράκη και τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη για την προσπάθεια που κάνουν. Εύχομαι να βρει η ομάδα το δρόμο της στο επόμενο χρονικό διάστημα».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Πιτταράς είπε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ένα ματς που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα ακριβώς πάνω σε ό,τι ήθελε ο προπονητής. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν κατορθώσαμε να βάλουμε ένα γκολ νωρίς, ειδικά στην αρχή που είχαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα το Σάββατο, στο οποίο θα πάμε για τη νίκη. Η προσπάθεια ήταν καλή. Συνεχίζουμε τη δουλειά και αγωνιζόμαστε πάντα για τη νίκη. Δε φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και αυτό το έχουμε δείξει. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή συνέχεια στον Εργοτέλη».

Last modified onΚυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep