Αποφασίζει για Λινάρδο

Διοικητικές εξελίξεις αναμένονται την προσεχή εβδομάδα στον Παναιγιάλειο.

Σε ρυθμό Πανελευσινιακού κινείται ο Παναιγιάλειος και θέλει στον αγώνα της Κυριακής (28/02) να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την άνετη σωτηρία. Το κλίμα είναι ιδανικό έπειτα από την εκτός έδρας νίκη σε βάρος της ΑΕΛ, ενώ αγωνιστικά προβλήματα πλην του Παναγιώτη Λινάρδου δεν υπάρχουν.

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Αιγίου ακολούθησε και την Παρασκευή (26/02) ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση, αν και οι πιθανότητες να προλάβει είναι λίγες. Ο Λάζαρος Φωτιάς εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ ο Ζουνίνιο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες θα εκτίσει απέναντι στον Εργοτέλη.

«Πρόταση την Τρίτη»

Οι πληροφορίες από το Αίγιο ανέφεραν ότι την Παρασκευή (26/02) θα γινόταν επίσημη πρόταση από την ομάδα επιχειρηματιών που εκπροσωπεί ο Παύλος Αποστολόπουλος. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο ίδιος δήλωσε στο flnews ότι λόγω της αποχής των δικηγόρων αυτό θα γίνει την Τρίτη (01/03). Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι εντός της προσεχούς εβδομάδας οι διαπραγματεύσεις θα έχουν ολοκληρωθεί.

Last modified onΠαρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2016 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep