«Ήμασταν καλύτεροι»

Ο Βάνια Ραντίνοβιτς δικαιολόγησε τον βοηθό του για την αντίδρασή του.

Μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα ο τεχνικός της Ζακύνθου, Βάνια Ραντίνοβιτς χαρακτήρισε καλύτερη την ομάδα του και ανέφερε: «Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς πόντους, γιατί η βασική μας προτεραιότητα είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά σκοράραμε έγκαιρα και, σίγουρα, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είναι ευχάριστο να δουλεύεις με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Έχω συναντήσει επαγγελματίες ανθρώπους και παρότι τα περισσότερα παιδιά είναι νέα, έχουν μέλλον στο ποδόσφαιρο. Το τεχνικό επιτελείο προσπαθεί να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ομάδα».

Σε ερώτηση για τις διαμαρτυρίες στο διαιτητή και την αποβολή του συνεργάτη του, είπε:

«Είναι αλήθεια, δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία αλλά θέλω να εξηγήσω την κατάσταση με τον βοηθό μου γιατί πιστεύω δεν είναι σωστό αυτό που έγινε. Κάποια στιγμή του είπε ο τέταρτος βγες έξω. Εκείνη τη στιγμή ο βοηθός μου είχε μπει να υποστηρίξει τους ποδοσφαιριστές, αλλά αν θες να κερδίσεις είναι λογικό να υπάρχουν συναισθήματα έντονα».

Ο Καμίλ Κρολ είπε:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μιλήσαμε πριν το ματς και είπαμε ότι πρέπει να νικήσουμε. Δεν μπήκαμε στο πρώτο μέρος καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες και σκοράραμε. Φτάσαμε 23 βαθμούς και έχουμε δρόμο. Πρέπει να πάρουμε και άλλους πόντους και έξω και μέσα. Πρέπει να νικήσουμε τα παιχνίδια εντός έδρας που έχουμε».

Last modified onΚυριακή, 28 Φεβρουάριος 2016 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep