Ευχαριστίες και συγχαρητήρια

Τους παίκτες και τον κόσμο της ΑΕΛ συνεχάρη η ΠΑΕ για τη νίκη στον Εύοσμο, ενώ ευχαρίστησε τον Αγροτικό Αστέρα για τη φιλοξενία

Τις ευχαριστίες προς τη διοίκηση και τους φίλους του Αγροτικού Αστέρα εξέφρασε με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΑΕΛ. Παράλληλα, συνεχάρη τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη και τους οπαδούς των «βυσσινί» που βρέθηκαν στον Εύοσμο και βοήθησαν στη νίκη της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές αλλά και στον κόσμο μας, που μετέτρεψε τη σκληρή έδρα του Ευόσμου σε AEL FC ARENA και βοήθησε τους ποδοσφαιριστές μας να κατακτήσουν μια σπουδαία νίκη, που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο της ανόδου.

Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση και τους οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα για τη φιλοξενία και να τονίσει ότι κάποιες συμπεριφορές όπως του Τσεμπερίδη και δύο διοικητικών παραγόντων δεν αλλάζουν τη γενικότερη εικόνα».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Μιχάλη Αγορογιάννη, ο οποίος είχε εργαστεί στην ομάδα για τη δημιουργία χλοοτάπητα σε Αλκαζάρ και AEL FC ARENA. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές αλλά και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Μιχάλη Αγορογιάννη που έφυγε από κοντά μας.

Ο Μιχάλης Αγορογιάννης υπήρξε ο «Πατριάρχης» των ποδοσφαιρικών αγωνιστικών χώρων καθώς ταύτισε επί δεκαετίες την επαγγελματική του ενασχόληση με τη δημιουργία χλοοταπήτων στα περισσότερα γήπεδα της Ελλάδας και φυσικά η σφραγίδα του δεν μπορούσε να λείψει ούτε από το Στάδιο Αλκαζάρ ούτε από το AEL FC ARENA».

Last modified onΔευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep