Επιβεβαίωση για Φωτιά

Ο Παναιγιάλειος έκανε γνωστή τη λύση συμβολαίου του Λάζαρου Φωτιά.

Το flnews σας ενημέρωσε νωρίτερα σχετικά με τη λύση συμβολαίου του Λάζαρου Φωτιά στον Παναιγιάλειο και η ΠΑΕ με δελτίο Τύπου γνωστοποίησε το διαζύγιο με τον κεντρικό αμυντικό, ενώ ενημέρωσε και για τον τραυματισμό του Λεωνίδα Σκαρτσίλα. Όπως αναφέρθηκε:

«Σε βαρύ κλίμα, λόγω της είδησης του ξαφνικού θανάτου τού υπεύθυνου της Ομάδας Νέων (Κ20) Βασίλη Κατσίβελου, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναιγιαλείου στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα την ερχόμενη Δευτέρα στο γήπεδο «Γρ. Λαμπράκης» κόντρα στην Καλλιθέα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος έριξε το μεγαλύτερο βάρος στην ταχυδύναμη και την ομαδική τακτική, με τους «μελανόλευκους» να ανεβάζουν ρυθμούς για την επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, που διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ικανούς ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη ζημιά.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν ο Σκαρτσίλας (ενώ κατευθυνόταν το πρωί με τη μηχανή του προς το δημοτικό στάδιο παρασύρθηκε από ΙΧ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην κλείδα τού αριστερού του χεριού και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις) και ο Φωτιάς (ζήτησε και λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μια ακόμα μέρα ο Γκατσέσα».

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα «aigiosports», ο Φωτιάς ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης, ειδικότερα τον Αντώνη Ρέλλα, το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε, καθώς και τον κόσμο του Αιγίου για την εκτίμηση τους προς το πρόσωπο μου. Ξεκινήσαμε με διαφορετικούς στόχους και τελικά βρεθήκαμε σε αδιέξοδο πριν τις γιορτές. Πολλοί παίκτες αποχώρησαν αλλά εγώ προσωπικά, παρόλο που είχα προτάσεις για να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου, αποφάσισα να μείνω στην ομάδα.

Ο λόγος που αποφάσισα να μείνω στον Παναιγιάλειο ήταν το ότι δέθηκα με την ομάδα αλλά και ότι σαν άνθρωπος ποτέ δεν εγκαταλείπω στα δύσκολα, αλλά συνεχίζω να εργάζομαι. Πέρασα και εγώ αλλά και οι μέχρι πρότινος συμπαίκτες μου πολύ δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να βρει τον δρόμο της.Το συμβόλαιο λύθηκε κοινή συναινέσει για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, καθώς με ενόχλησε η στάση ορισμένων ανθρώπων».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep