«Δώστε τα όλα»

Χωρίς Μπιτέλη, Πιτταρά η Αναγέννηση Καρδίτσας κόντρα στη Λαμία.

Αντίστροφα για την ολοκλήρωση των εντός έδρας υποχρεώσεων μετρά η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κιτρινόμαυροι» τη Δευτέρα (18/04, 18:00 ΟΤΕ) υποδέχονται τη Λαμία στο προτελευταίο ματς στο γήπεδό τους και, φυσικά, θέλουν το τρίποντο για να «κλειδώσουν» την παραμονή στην κατηγορία. Ο τεχνικός, Σάκης Θεοδοσιάδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να τα δώσουν όλα για τη νίκη και να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όμως έχει να αντιμετωπίσει δύο απουσίες.

Συγκεκριμένα, εκτός του Πιτταρά που είναι τιμωρημένος, ο Μπιτέλης τέθηκε νοκ άουτ με ίωση. Οι Υφαντής, Δημόπουλος επιστρέφουν από τιμωρία και ο Τσιλούλης συμπεριλήφθηκε στη 19άδα, αφού προπονήθηκε κανονικά τις δύο τελευταίες ημέρες. Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Τζέκος που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον αυχένα και μετέχει σε κανονικό ρυθμό. Σημειώνεται ότι την Κυριακή (17/04) κουρεύτηκε το χορτάρι στο Δημοτικό Στάδιο και πλέον ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, την αποστολή αποτελούν οι: Κουτσόπουλος, Γεωργατζάς, Τσάμης, Τζάνης, Κισκαμπάνης, Γκόλιας, Σάββας, Καραχάλιος, Ακασού, Δημόπουλος, Κοντός, Γκουγκούδης, Υφαντής, Μούτσα, Τσούκαλος, Μαυριάς, Τζέκος, Σκαθαρούδης, Τσιλούλης.

Last modified onΚυριακή, 17 Απρίλιος 2016 14:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep