«Πιστέψτε στον εαυτό σας»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης περιμένει από τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας να δείξουν καλύτερο πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΛ.

Όχι τόσο η ήττα, όσο η εμφάνιση απέναντι στη Λαμία... ταρακούνησε την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από το θετικό αποτέλεσμα και το Σάββατο (23/04) τους περιμένει δύσκολη αποστολή στο AEL FC Arena απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΛ. Άπαντες έχουν αφήσει πίσω τον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας και ο τεχνικός, Σάκης Θεοδοσιάδης προσπαθεί να βρει στους παίκτες του κίνητρα.

«Πιστέψτε στον εαυτό σας», τους είπε στην προπόνηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews και τους υπογράμμισε ότι μέσα από τέτοια παιχνίδια οι ίδιοι έχουν την ευκαιρία να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο ενόψει της νέας σεζόν. Φυσικά, καθημερινά στέκεται στο γεγονός ότι Καλλιθέα και Παναχαϊκή με πολλά προβλήματα πάλεψαν και έπιασαν πολύ καλή απόδοση απέναντι στους βυσσινί. «Με την εμφάνισή μας πρέπει να μεγαλώσουμε την πίεση που υπάρχει στην ΑΕΛ», λένε στην ΑΣΑ.

Εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Γκόλιας, ενώ ο Πιτταράς εξέτισε. Σε ό,τι αφορά στους Καραχάλιο, Υφαντή και Μπιτέλη που ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις, είναι πλέον σε καλύτερη κατάσταση.

Last modified onΤετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep