«Σοβαροί ως το τέλος»

Τα δύο γκολ του ΑΟΧ στο πρώτο μέρος έλυσαν τον γρίφο για τη νίκη, σύμφωνα με τον Πρίφτη

Με την ίδια τακτική και σοβαρότητα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται ο ΑΟ Χανιά ως το τέλος, όπως επισήμανε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ υπογράμμισε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει η υπόθεση παραμονή, παρά τη σημαντική νίκη επί του Πανελευσινιακού.

«Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, αγχωτικό, ως προς το ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε αυτό που όλοι θέλουμε, την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Μπήκαμε στο παιχνίδι αρκετά καλά και ευτυχήσαμε μετά να σκοράρουμε το πρώτο και το δεύτερο γκολ, κάτι που μας ξεάγχωσε και μας έλυσε τα πόδια. Μετά, ήταν θέμα διαχείρισης του παιχνιδιού και έπρεπε ουσιαστικά να παίξουμε με το χρόνο κρατώντας την κυκλοφορία της μπάλας και αν μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλο ένα γκολ θα ήταν ό,τι καλύτερο.

Όπως είπε και ο κόουτς έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια και δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Δεν έχουμε σώσει την κατηγορία, είναι πολλά ματς ακόμα και κάποιες ομάδες έχουν να παίξουν ματς τα οποία δεν έχουν γίνει και από αυτά εξαρτάται και το δικό μας μέλλον. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια τακτική, να είμαστε σοβαροί ώστε να τελειώσουμε την κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μη φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική».

Απόδοση: flnews

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep