Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κάνεις το αυτονόητο; Αρκεί...»

Ο προπονητής του Πιερικού μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την εξαιρετική πορεία που διαγράφει στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Χατζάρας είπε στον Libero: «Απλώς κάνουμε τα αυτονόητα, κάνουμε ότι πρέπει να κάνει μια ομάδα, όχι τίποτε υπερβολές. Αυτό είναι το μυστικό αλλά φαίνεται στην Ελλάδα όποιος κάνει το αυτονόητο, κάνει πολλά τελικά. Οι ομάδες αποτελούνται από τους παίκτες, τους προπονητές, την διοίκηση, τους φιλάθλους και ίσως και τις τοπικες εφημερίδες (σε κάποιες περιπτώσεις), όταν όλα αυτά είναι καλά μεταξύ τους και υπάρχει υγεία σε όλα, τότε έρχονται και οι επιτυχίες».

 

«Τα φεγγάρια μας είναι καλά»

 

«Ελπίζω να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, εμείς βλέπουμε την συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι, άλλωστε πριν από 2 μήνες είχαμε 16 πόντους, ήμασταν μακριά από την κορυφή και τώρα είμαστε σε θέση ανόδου. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο και θα το προσπαθήσουμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε για αυτό για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Τα φεγγάρια μας είναι καλά και θέλουμε να μείνουν έτσι. Φέτος στην κατηγορία υπήρχαν εκπλήξεις, θετική έκπληξη ήταν ο Πλατανιάς, αρνητικές εκπλήξεις η Λάρισα και οι Σέρρες, ενώ την Βέροια την περιμέναμε. Ειδικά για τον Πανσερραϊκό θέλω να πω ότι είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα και την αδικεί η βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα ενώ η Λάρισα χτυπήθηκε από τα προβλήματα της».

 

«Υπερβολή ότι ο Μοκάκε κάνει τη διαφορά»

 

«Νομίζω ότι είναι υπερβολικό να λέμε ότι κάνει την διαφορά ο Μοκάκε, δεν μπορεί ένας παίκτης μόνος του στο πρωτάθλημα να κάνει την διαφορά. Σε εμάς και οι 11 παίκτες κάνουν την διαφορά, είμαστε μια πολύ ισορροπημένη ομάδα, δεν είμαστε ούτε πολύ αμυντική ούτε πολύ επιθετική ομάδα, έχουμε μια ισορροπία σε όλες τις γραμμές και τα παιδιά παίζουν καλά. Θεωρώ ότι ο Πιερικός μόλις ξεκίνησε, άφησε στην άκρη την πολιτική του παρελθόντος και πλέον θέλουμε να χτίσουμε μια υγιή ομάδα που θα έχει μέλλον και διάρκεια».

Last modified onΠέμπτη, 22 Μάρτιος 2012 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep