«Τίμια ή αποχώρηση»!

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ευχήθηκε να γίνει φέτος ένα «καθαρό πρωτάθλημα. Τι δήλωσαν Τεννές και νεοαποκτηθέντες.

Την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς έκανε την Τρίτη (19/07) η Λαμία και άπαντες συμφώνησαν ότι ήρθε η ώρα να κερδίσει ένα από τα εισιτήρια της ανόδου. Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε η επιλογή του ιδιοκτήτη, Πανουργιά Παπαϊωάννου να δηλώσει ότι αν δεν διεξαχθεί έντιμο πρωτάθλημα φέτος, τότε θα αποχωρήσει. Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για το τάιμινγκ της τοποθέτησης αυτής είπε: «Η δήλωση αυτή έγινε, γιατί κουράστηκα με αυτά που είδαμε πέρυσι. Αν γίνουν και φέτος, τότε δεν έχει ουσία να πετάμε τα χρήματά μας στο ποδόσφαιρο».

Ο μεγαλομέτοχος, πάντως, ανέφερε στα τοπικά ΜΜΕ μεταξύ άλλων:
«Είμαι πολύ συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου στη μέση του καλοκαιριού. Είναι συγκινητικό. Να ευχηθώ στο τεχνικό τιμ, στους ποδοσφαιριστές και στους ποδοσφαιριστές μια υγιή σεζόν και με ό,τι φιλοδοξία έχει η Λαμία πιστεύω να το κερδίσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι να γίνει ένα δυνατό και έντιμο πρωτάθλημα. Να είναι μια καλή χρονιά για όλους και στο τέλος να πάρουμε αυτό που δίκαια μας αναλογεί».

Για τις μεταγραφές:
«Μέχρι να φύγει η ομάδα για το Καρπενήσι το ρόστερ σχεδόν θα έχει ολοκληρωθεί. Θα μένουν μία, δύο κενές θέσεις. Μέχρι τις 5 Αυγούστου θα έχουμε κλείσει. Θέλουμε να έχουμε δεμένη ομάδα. Τα ηχηρά ονόματα δεν παίζουν ρόλο. Πρώτος στόχος είναι να έχουμε μια συμπαγή ομάδα. Ήρθαν παίκτες με εμπειρία που θα προσφέρουν. Κρατήσαμε επιλεκτικά ποδοσφαιριστές και οι προσθήκες αν τις ψάξει κανείς είναι στοχευμένες. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Ο προπονητής, Μπάμπης Τεννές σημείωσε από την πλευρά του:
«Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Πιστεύω ότι η ομάδα, όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος μπορεί να τα καταφέρει. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Θα δουλέψουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ομάδες - βαριά ονόματα. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και ελπίζω να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Θα γίνουν τρεις, τέσσερις μεταγραφές. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και ελπίζω μέχρι να φύγουμε για το Καρπενήσι να είμαστε κομπλέ, ώστε με όρεξη και φιλοδοξία να δουλέψουμε για το καλύτερο».

Για το αν συμφωνεί που δεν θα υπάρχουν πλέι οφ:
«Δεν εξυπηρετεί η διαδικασία των πλέι οφ. Όλες οι ομάδες δίνουν στο τέλος ό,τι είχαν να δώσουν. Να ανέβουν απευθείας δύο και ό,τι γίνει».

Για τον αριθμό του ρόστερ:
«Είμαστε 20. Με δύο ακόμα μικρούς και τέσσερις προσθήκες θα δουλέψουμε με 25-26 ποδοσφαιριστές».

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Χαίρομαι που ήρθα στη Λαμία δεύτερη φορά. Ήταν κάτι που θέλαμε και οι δύο πλευρές. Εύχομαι υγεία και επιτυχίες. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποδώσω την αγάπη που έχω λάβει όλο αυτό το διάστημα που ήμουν και που δεν ήμουν στην ομάδα. Θα κάνω το καλύτερο. Σίγουρα, όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνίζεται και να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία. Θα δώσουμε το καλύτερο των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε».

Ο Μιχάλης Αυγενικού είπε:
«Καλή χρονιά με υγεία και τους λιγότερους δυνατούς τραυματισμούς. Ο προπονητής και η διοίκηση έδειξαν από πολύ νωρίς το ενδιαφέρον τους για να έρθω. Ανταποκρίθηκα και ήμουν από τους πρώτους που υπέγραψαν. Θέλω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο. Δεν λέω μεγάλα λόγια, αλλά να είστε σίγουροι ότι η Λαμία είναι για μεγάλα πράγματα».

Ο Φάμπιο ανέφερε:
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα να βοηθήσω να πετύχουμε τον στόχο. Πολλή δουλειά και να παίξουμε καλή μπάλα. Θέλω, όπως και με την Κέρκυρα, να πανηγυρίσουμε την άνοδο και να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος».

Ο Ανέστης Αναστασιάδης συμπλήρωσε:
«Ήρθαμε για να πετύχουμε. Εμένα με έφερε η αξία του προπονητή και τα μεγάλα σχέδια του κυρίου Παπαϊωάννου για την πόλη, τον κόσμο και την ομάδα. Αυτά είναι ισχυρά κίνητρα για να έρθει ένας ποδοσφαιριστής. Η παρουσία του κόσμου δείχνει ότι διψάει να δει τη Λαμία στη μεγάλη κατηγορία. Είναι μια ομάδα με ιστορία και προοπτική. Θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο».

Απόδοση: flnews

Last modified onΤετάρτη, 20 Ιούλιος 2016 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep