Τσέκαρε Παπατσαρούχα

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Παπατσαρούχας έπαιξε στο φιλικό της Λαμίας με τον Παναιτωλικό.

Ένα νέο πρόσωπο χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Τεννές στο ηττημένο (2-1) φιλικό με τον Παναιτωλικό. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Παπατσαρούχα, ο οποίος μάλιστα είναι ο παίκτης που μείωσε για την ομάδα της Φθιώτιδας, ευστοχώντας με κεφαλιά στο 85'. Είναι γεννημένος στις 13/4/1998, αγωνίζεται και στο χώρο του κέντρου όσο και στην επίθεση ως φορ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία Ποδ. Λαμίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στον Οπούντιο Μαρτίνου στη Γ’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα, επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του flnews σχετικά με τη δοκιμή του Χρήστου Βορύλλα στη Λαμία. Ο 19χρονος γκολκίπερ χρησιμοποιήθηκε στο τεστ με τους Αγρινιώτες και απομένει να φανεί εάν αποκτηθεί, ή όχι.

Last modified onΤετάρτη, 17 Αύγουστος 2016 18:33

2 comments

  • ΛΑΜΙΑΡΡΩΣΤΟΣ
    ΛΑΜΙΑΡΡΩΣΤΟΣ Δευτέρα, 15 Αύγουστος 2016 15:06 Comment Link

    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΕ ΕΦΕΣΗ ΣΤΟ ΓΚΟΛ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΚΤΥΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΔΥΤΥΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΓΚΟΛΤΖΗ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Δευτέρα, 15 Αύγουστος 2016 12:41 Comment Link

    ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΠΩ, ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΕΡΜΑΤΟΣ Η ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ. ΘΕΩΡΩ-ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΝΥΝ ΡΟΣΤΕΡ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΕΝΑΝ ΓΚΟΛΤΖΗ ΜΕ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ [ΕΜΦΑΝΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ], ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΙΤΚΑ.. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep