Μελέτη για τις κάμερες

Το γήπεδο του Αιγινιακού δεν διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές και χρειάζεται σημαντικές προσθήκες σε όλα τα επίπεδα. Το γήπεδο του Αιγινιακού δεν διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές και χρειάζεται σημαντικές προσθήκες σε όλα τα επίπεδα.

Στον Αιγινιακό χρειάζεται ειδική μελέτη για την τοποθέτηση καμερών, αλλά και του χώρου που θα βρίσκεται το δωμάτιο με τις οθόνες παρακολούθησης.

Οι υποδομές που έχει το γήπεδο του Αιγινιακού αποτελούν ακόμη ένα πρόβλημα για την ολοκλήρωση της μελέτης και της τοποθέτησης καμερών για την παρακολούθηση των θεατών. Από τη μια πλευρά είναι αρκετά σημαντικό για το κόστος και για την τοποθέτησή τους το ότι είναι λίγες οι εξέδρες και μικρή η χωρητικότητα του «Γ. Παραλυκίδης», αλλά από την άλλη δεν υπάρχουν οι υποδομές σε κτίρια για να γίνει η αίθουσα που θα βρίσκεται ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης.

Αυτό απασχολεί τόσο την διοργανώτρια, όσο και τη διοίκηση της ομάδας, αφού ο Αιγινιακός είναι από τους συλλόγους που δίνουν ματς στην πρεμιέρα στην έδρα τους (υποδέχεται τη Λαμία). 

Last modified onΤετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 22:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep