«Σταθήκαμε αρκετά καλά»

Ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Πέτρος Μίχος, παρά την ήττα του Φωκικού με 1-0 από τον Πανθρακικό.

Κεντρικό πρόσωπο στη συνέντευξη τύπου στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Σπύρος Βρονταράς, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους «πράσινους», ενώ βραβεύτηκε πριν την έναρξη του αγώνα για την προσφορά του στον Πανθρακικό.

Πέτρος Μίχος: «Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, καθώς είναι γνωστό πως από την Κομοτηνή δεν περνάει κανένας. Εμείς πάντως σταθήκαμε αρκετά καλά και μάλιστα είχαμε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, που αν τις αξιοποιούσαμε, ίσως τώρα να μιλούσαμε για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και είμαι αισιόδοξος πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά».

Σπύρος Βρονταράς: «Είναι παράξενο για μένα να μιλάω σαν φιλοξενούμενος σε αυτό εδώ το γήπεδο. Ξέραμε που ερχόμασταν και τι θα αντιμετωπίζαμε. Χάσαμε από μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος κοιτάμε τώρα τη συνέχεια , που είναι δύσκολη. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Πανθρακικού. Το σημερινό ήταν το πιο παράξενο παιχνίδι που έχω παίξει στην καριέρα μου ως τώρα. Ευχαριστώ την ΠΑΕ και τον κόσμο για την βράβευση. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ».

Last modified onΤετάρτη, 04 Απρίλιος 2012 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep