Με Ποσίνκοβιτς στη Θεσσαλονίκη

Η 18άδα του Αιγινιακού για το ματς με τον Άρη. Την Τρίτη (8/11) η κηδεία του Δημοσθένη Νιώπα.

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Αιγινιακό, ο οποίος την Κυριακή (6/11) αντιμετωπίζει στο «κλ. Βικελίδης» τον Άρη. Σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στη Λαμία, ο Περικλής Αμανατίδης πήρε στην αποστολή τον επιθετικό Ποσίνκοβιτς ως νέο πρόσωπο, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένους Ζγκούρι, αλλά και ο Τοπαλίδης.

Οι 18 που θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Fl News οι: Τόλιος, Καραγκιόζης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Γκατσολάρι, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Κυζιρίδης, Μουταφτσίσκι, Ποσίνκοβιτς, Μουκίδης, Πασαλίδης, Γκούρτσας, Καρακώστας, Ρανγκέλοφ, Πατράλης, Φασίδης, Ονουάτσι.

Την Τρίτη (8/11) η κηδεία του Δημοσθένη Νιώπα

Στον Αιγινιακό επικρατεί θλίψη για τον χαμό του αδερφού του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Νιώπα, Δημοσθένη. Θέλοντας να αποτείνουν φόρο τιμής στη μνήμη του πρώην προέδρου, αιτήθηκαν και πήραν άδεια από τη FOotball League ώστε:
α) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης και
β) Να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές φορώντας μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε: «Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι η τελετή για τον αποχαιρετισμό του αγαπημένου μας αδελφού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Αιγίνιο Πιερίας από τις 11:30 και η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 12:30. Θα ακολουθήσει δεξίωση μετά την ταφή στην Αίθουσα του Ιερού Ναού. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη και τα μηνύματα συμπαράστασης αυτές τις δύσκολες ώρες. Η οικογένεια».

Last modified onΚυριακή, 06 Νοέμβριος 2016 00:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep