«Θετικό αποτέλεσμα με Ξάνθη»

Θα παλέψει για την πρόκριση ο Αγροτικός Αστέρας, δίνοντας και ευκαιρίες σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής

Την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεκδικήσει την Τρίτη (13/12, 15:00) ο Αγροτικός Αστέρας απέναντι στην Ξάνθη. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση του ομίλου και οι «σταχυοφόροι» θα προσπαθήσουν για το καλύτερο απέναντι στους πιο δυνατούς Ακρίτες.

Ο Νίκος Νεντίδης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Τάι και Ουνγιαλίδη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Γιακουμής, Κυριακίδης, Γκότοβος.

Στη 18άδα συμπεριλήφθηκαν οι: Γουναρίδης, Κάμπας, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Βαφέας, Θεοδωρίδης, Κουκόλης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής, Τεγούσης, Φιλίπε, Γκέσιος, Πάλλας, Δεινόπαπας, Πάτο, Γκέκας, Παπαδημητρίου, Έππας.

Σε δήλωσή του για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη, ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα ανέφερε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Οι υποχρεώσεις της ομάδας συνεχίζονται με ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου ο οποίος αποτελεί στόχο για όλους μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε, όπως επίσης μας ενδιαφέρει να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στις υποχρεώσεις μας για το θεσμό του πρωταθλήματος. Απέναντί μας θα έχουμε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο ωστόσο κι εμείς από την πλευρά μας είμαστε μια ομάδα που διακρίνεται από τη σοβαρότητά της, κάτι το οποίο επιθυμούμε να συνεχίσουμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep