«Καίει» Ρεπετσά το φ.α.

Με καμπάνα κινδυνεύει ο Ρεπετσάς για τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής

Με τιμωρία δυο αγωνιστικών κινδυνεύει ο Θανάσης Ρεπετσάς της Καλλονής, για τα όσα έγραψε ο διαιτητής Λαμπρόπουλος στο φύλλο αγώνα του ματς με την Σπάρτη.

Μετά τη λήξη του αγώνα, υπήρξαν διαμαρτυρίες από την πλευρά της Καλλονής στον διαιτητή και τους βοηθούς για τις αποφάσεις του, και κυρίως για το γεγονός ότι στη φάση του γκολ της Σπάρτης, η μπάλα είχε βγει ένα μέτρο.

Ο Ρεπετσάς διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Λαμπρόπουλο και τον βοηθό Πήττα γι’ αυτή τη φάση. Την ίδια ώρα, από την εξέδρα υπήρχαν αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του παίκτη της Καλλονής. Την ώρα που αποχωρούσε προς τα αποδυτήρια, ο 32χρονος αμυντικός εκνευρισμένος φέρεται να είπε: «καλά σας κάνουν και σας γ…», προς τους οπαδούς της Σπάρτης, αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι το σχόλιο απευθυνόταν στον ίδιο, γι’ αυτό και το σημείωσε στο φύλλο αγώνα.

Η κόντρα με τον διαιτητή ωστόσο είχε και συνέχεια. Όπως κατήγγειλε και ο Μιχάλης Φράγκος στη συνέντευξη Τύπου, ο Λαμπρόπουλος απευθυνόμενος στον Θανάση Ρεπετσά του είπε: «Σε τι μπουρ… παίζεις».

Από την Καλλονή θεωρούν απαράδεκτη την αντίδραση του παίκτη προς τις αποδοκιμασίες του κόσμου, αλλά και κατακριτέα την στάση του διαιτητή, που απευθύνθηκε με τέτοιον τρόπο σε ποδοσφαιριστή, γι’ αυτό εξέδωσε και ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα.

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 11:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep