«Πρώτη φορά τα βλέπω...»

Για καθυστερήσεις έκανε λόγο ο Δημήτρης Ντάγκρας, χρόνο ζήτησε ο Αλές Αρνόλ στον Αχαρναϊκό.

Μετά την ήττα (2-1) από την Καλλονή ο συνεργάτης του Μίλος Κόστιτς στον πάγκο του Αχαρναϊκού, Αλές Αρνόλ δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Καλλονή για τη νίκη της. Είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της. Στην αρχή είχαμε ένα πολύ κακό πεντάλεπτο. Ο αντίπαλός μας πίεσε πολύ και στην άμυνα και στο επιθετικό παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά κακοί. Μετά βελτιωθήκαμε, είχαμε την κατοχή, αλλά όπως και σε προηγούμενα ματς, έτσι και τώρα κρίθηκε από ατομικά λάθη. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

Ισοφαρίσαμε, αλλά πάλι από ατομικό λάθος μείναμε πίσω στο σκορ. Έχουμε ηλικιακά πολύ μικρή ομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε έλλειψη ποιότητας. Χρειάζεται χρόνος για να βελτιωθούν και να φτιάξουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Αν έχεις στο μυαλό σου τον υποβιβασμό είναι πιο δύσκολο για τα παιδιά. Πιστεύουμε στους παίκτες μας, αλλά το αρνητικό είναι πως τον χειμώνα έφυγαν πέντε βασικοί. Σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι δύσκολο να καταφέρουμε να παλεύουμε για τις νίκες με την ευκολία που είχαμε πριν.

Ο Δημήτρης Ντάγκρας είπε:

«Δίκαιη η νίκη της Καλλονής. Μπήκαμε νωθρά στην αρχή, δεχτήκαμε πίεση, ενώ είχαμε σχεδιάσει να πιέσουμε εμείς ψηλά. Ευτυχώς δεν δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο τέταρτο. Μετά αρχίσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, κάθετα και με κατοχή. Είχαμε δύο ευκαιρίες, αλλά για 5ο ματς δεχτήκαμε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου.

Ευτυχώς στο δεύτερο μπήκαμε δυνατά, ισοφαρίσαμε από μία αμφισβητούμενη φάση και από εκείνο το σημείο και μετά δεν παίχτηκε μπάλα. Μπήκε ένα γκολ που μπορεί να έχει γίνει φάουλ, μπορεί να είναι και λάθος δικό μας. Αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα, έπεφταν κάτω οι παίκτες της Καλλονής, άκουσα πράγματα που δεν τα έχω ακούσει και δεν τα έχω δει ξανά...».

Για τον στόχο της παραμονής:

«Είναι δύο ταχυτήτων το πρωτάθλημα. Όλοι μπορεί να νικήσουν όλους και εμείς θα παλέψουμε στην έδρα μας να πάρουμε περισσότερους πόντους. Η έδρα θα μας δώσει αυτό που κυνηγάμε όλοι».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 26 Φεβρουάριος 2017 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep